Specifikationer for en Whirlpool WHER25

April 11

Omvendt osmose til filtrering af vand til husholdningsbrug er en multi-trins proces, begynder med kul Pre-filtrering, efterfulgt af membranfiltrering og efterbehandling med kul-filtrering til at befri vand af kemiske og biologiske urenheder. Whirlpool WHER25 er en omvendt osmose filtreringssystem beregnet til brug i hjemmet. Installer filteret under en køkkenvask eller mellem en afkalker system og en håndvask. Systemet indeholder en speciel vandhane forpligtet til at dispensere vand filtreret af systemet; vandhanen er udstyret med en seks-måneders timer og indikator lys, der fortæller dig, hvornår du skal udskifte filtre.

Fysiske specifikationer

Whirlpool WHER25 består af et hoved som tre filtrering cylindre er tilknyttet, samt et omvendt osmose membran filtrering tank. Hovedet er 12 1/4 inches lang med 4 3/4 inches dyb; med blækpatronerne installeret er denne del af systemet 13 inches høj. Cylindrisk omvendt osmose tank er 9 inches i diameter og 14 inches høj, herunder ventil på toppen af tanken.

Kapacitet

Dette filter fungerer på vand pres fra 40-100 PSIG (pounds per kvadrattomme gauge), og ved temperaturer mellem 40 og 100 grader Fahrenheit. WHER25 kan producere 18,4 gallon af filtreret vand hver 24 timer. Det kan filtrere vand så hårdt som 10 gpg med et maksimum på 2000 ppm (dele pr. million) total opløst faststof, 2.0 ppm af klor og pH intervallet fra 4 til 10.

Ydeevne

Whirlpool WHER25 reducerer opløst tørvægt af et minimum af 68,5 procent med en ny osmose membran. Dens effektivitet er 12,2 procent, hvilket betyder at 12,2 procent af vandet systemet er tilgængelige som filtreret vand. Dens inddrivelse rating er 22,9 procent. Recovery refererer til mængden vand, der er tilgængelig, når opbevaring tank del af filteret ikke bruges eller er omgået.

Urenheder fjernet

Whirlpool WHER25 fjerner metallisk urenheder arsen, barium, cadmium, klor (smag og lugt), chrom, kobber, bly, magnesium, natrium og zink. Det fjerner også kemiske urenheder ammonium, bikarbonat, bromid, chlorid, sulfat og garvesyrer (tanniner er ansvarlig for misfarvet ledningsvand). Cryptosporidium og Giardia cyster, samt sediment som rust, snavs og sand, er blandt de biologiske og fysiske forurenende stoffer fjernes ved vandfilter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com