Specifikationer for Maytag FTU-1900

September 22

Når folk tænker på kvalitet Hjem apparat virksomheder, er Maytag ofte højt på listen. Maytag har produceret maskine foderautomater, køleskabe, vaskemaskiner og tørretumblere, komfurer og ovne, opvaskemaskiner og mere siden 1893. Maytag RTD1900 var en top-fryser køleskab, der fulgte med en fuld et-års garanti og en begrænset 5 års garanti. Maytag FTU-1900 er ikke længere sælges.

Strømkrav

RTD1900 var designet til at operere på en nominel 115 volt, 15 amp, 60 cyklus linje. Dette apparat kræves et separat, jordet kredsløb, at varen alene; en forlængerledning burde ikke have været anvendt til at drive den.

Basiskomponenter

Bunden af Maytag RTD1900 featured Gitterdele base for godtgørelse af frie flow luft. RTD1900 kom også med for- og bagside ruller nemlig lethed i bevægelse og rengøring. Denne enhed behøvede ikke at være låst på plads; dog hvis ejeren ønskede det, kunne det have blevet låst ved at udnytte sin låsning fødder.

Fryser funktioner

Fryser af RTD1900 var placeret på toppen af enheden. Det skete med to justerbare fryser hylder, en is bin, fire twist isterning bakker, to fryser døren placeringer og en fryser lys. Der var også en "keeper" for en dør bin; 'brugere' bidraget til at sikre elementer på plads til at forhindre bevægelse eller spild mens åbning eller lukning af enheden.

Køleskab funktioner

Indre af den vigtigste køleskab enhed featured upfront belysning og en række af lagerområder. Der var tre regelmæssige glashylder, en kød og ost skuffe, to vari crispers (bruges til at kontrollere fugt niveauer for optimal frugt og vegetabilsk opbevaring), en skarpere hylde og en one-flaske vinholder. På indre af døren var to overdækkede mejeri rum, fire justerbare døren placeringer, en keeper for en justerbar bin og ét æg holderen for en af de justerbare placeringer. Vælg RTD1900 modeller også tilbudt en 1-gallon døren opbevaring.

Temperatur kontrol

Temperaturen af RTD1900 køleskab var oprindeligt fastsat 5 på indstillingerne 1-9 point. Fryser del varierede fra A til jeg og skulle sættes i første omgang på E. Temperaturen kunne derefter justeres så de passer til ejerens behov og præferencer, men har kun bør ændret én indstilling ad gangen. 1900 havde også en energibesparelse, skifte for at forhindre fugt fra formning på ydersiden af enheden. Upfront kontrol og energy saver switch var placeret på toppen og i centrum af området vigtigste køleskab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com