Specifikationer på GT 245 John Deere ridning plæneklipper

January 2

Specifikationer på GT 245 John Deere ridning plæneklipper

John Deere indført GT245 ridning plæneklipper i 2002. Produktionen fortsatte i Horicon, Wisconsin gennem 2005. Som den største plæneklipperen i GT-serien udføres det godt for boligejere med to til fire hektar af plænen. Plæneklipper vedhæftede filer herunder knive, blev baggers, Plæneluftere og lov fejemaskiner også fremstillet i GT245 model.

Dimensioner

GT245 John Deere Rider plæneklipper har en længde på 72 inches, en bredde på 41,5 inches og en højde på 47 tommer. 16x6.5 forreste dæk og 23x10.5 bageste dæk giver en blid tur. Sædet tilbyder tre positioner og har en ryg højde på 15 inches for komfort.

Plæneklipperen dæk

Plæneklipperen dæk har en 54-tommer klippebredde og byder på 13 forskellige højder spænder fra én til fire inches i ¼-tommer-trin. Det har også en i-line bælte drevsystem.

Motor & væsker

Kawasaki 20 hk motor er gas-drevne, har en 12-volt forret og to cylindre med støbejern liners. V-twin design kører stille og roligt og har minimal vibration. Brændstoftanken holder 2,75 gallon benzin til en længere slåning spændvidde mellem refills. Det kræver også 1.9 quarts af olie. Hood lameller giver luftcirkulation til at forhindre overophedning.

Transmission

GT245 plæneklipper er en to-hjulstræk køretøj udstyret med våde skivebremser. Hydrostatisk transmission er udstyret med en to-pedal retning og hastighed kontrol. Cruise control er justeret med handlingen hydrostatisk løftestang, som tilbyder en uendelig række af positioner. Fremsendelse kræver 4,6 quarts af lav viskositet olie.

Ramme

GT245 tilbyder en helt svejset ramme, foraksel konstrueret af støbejern og pinion styring. Hood af plæneklipper, fremstillet af Xenoy materiale, vil ikke bule eller rust og skjuler ridser. En vægt beslaget i bagsiden af maskinen giver stabilitet og trækkraft.

Andre specifikationer

Mængden af skik er sporet på timetæller beliggende på strejf af plæneklipperen, og en service interval decal indeholder en liste over anbefalede vedligeholdelse tidsplaner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com