Specifikationer til Overseed Bermuda græs

March 23

Specifikationer til Overseed Bermuda græs

Overseeding varme sæson græsplæner, såsom Bermuda græs, er en fælles praksis i det sydlige regioner i USA og er designet til at give midlertidig vinter turf dækning. Bermuda græs, som alle varme sæson græs, tåle ikke kulde og bliver brun og bliver hvilende i vintermånederne. Ved plantning eller overseeding græsplæne med en kompatibel cool sæson græs i det sene efterår, græsplænen kan opretholde en sund, grøn farve i hele vinterhalvåret.

Forberedelse

Forberedelse til vinter overseeding begynder i sensommeren måneder ved at optimere sundhed og kontrollere væksten i Bermuda græs. Lufte græsplænen med jævne mellemrum i løbet af sommeren til at lindre jordpakning, minimere thatch opbygning og skabe en sund grobund for overseeding. Stop gøde plænen i slutningen af August til gradvist at bremse væksten af Bermuda græs, således at komme tidligt falde det vil ikke konkurrere med de nye græsfrø.

Græs udvalg

Ifølge University of Arizona, er Bermuda græs græsplæner oftest overseeded med en flerårig rajgræs mix. Flerårig rajgræs er ideel til vinter overseeding fordi det spirer inden for en uge, er hurtigt voksende og vil naturligt give måde at re-fremkomsten af Bermuda græs i foråret. Flerårig rajgræs kan være blandet med Kentucky bluegrass til at producere en mørkere grønne løv eller det kan være blandet med bentgrass for en finere tekstur og længere periode med vækst i begyndelsen af sommeren.

Plantning frø

Overseed når Bermuda græs er synligt brun og den øverste jord temperatur er på eller under 72 grader Fahrenheit, normalt i oktober eller begyndelsen af November. Vinter overseeding med flerårig rajgræs bør gøres med en hastighed på 12 til 15 lbs. frø pr 1000 kvadratfod af græsplæne område. Bruge en spreder jævnt anvende frø over hele plænen. Let vand plænen straks efter såning for at hjælpe med at få frø til øverst jord og fremme hurtig spiring.

Græsplæne vedligeholdelse

Vand udplantningsplanterne dagligt indtil græs højde når omkring 2 inches. Én gang på 2 tommer, plænen skal klippes til ca 1 1/2 inches og vanding skal reduceres til en gang hver par dage. Efter den første klipning, anvende en 20 procent fosfor gødning over plænen til at optimere vækst over de næste adskillige måneder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com