Specifikationerne for en Dewalt DC759 Akku boremaskine

April 13

Specifikationerne for en Dewalt DC759 Akku boremaskine

Håndværkere, håndværkere, Værestederne og boligejere stole på Dewalt professionel akkuværktøj at få jobbet gjort rigtigt. Akku Boremaskiner er et must-have værktøj for anlægsprojekter, gør det selv-hjem reparationer og fritidsinteresser. Dewalt DC759 Akku boret giver forbrugerne med en kraftfuld, letvægts trådløse løsning med en intuitiv længe-varer akkumulator, til at bore huller og nitter, og effektiv skruen køre og fjernelse, i træ, tørre væg, gips, plast og endda metal.

Brugervenligt

Dewalt DC759 power tool er let, vejer kun 4.7 pounds, og kompakt i design, gør det muligt for forbrugerne at navigere i stramme betingelser, oplever mindre træthed i perioder med tung brug.

Batteriets udholdenhed

Dewalt DC759 Akku boret blev manipuleret med en kraftig 18-volt elektromotoriske kraft, sælges med to batterier, giver mulighed for uafbrudt arbejde. Akku boremaskine og batterierne var begge designet med en længere batterilevetid og køre tid, give forbrugerne med længere brug mellem batteri ændres.

Kraftfuld

Hastighed og output skelne Dewalt DC759 Akku boret som en best-in-class elværktøjet. Denne kraftfulde drill var manipuleret med en maksimal 380-watt output af drejningsmoment. Det omfatter en dual hastighedsområde, med 0-450 og 0-1500 samlet RPM, give forbrugerne med optimal torsion kraft og ydeevne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com