Specs for en Poulan 14-tommer motorsav

December 12

En Poulan 14-tommer motorsav er et af de mindre gas kædesave, der Poulan fremstiller. Denne motorsav er specifikke størrelser, målinger og dele, der omtales som specifikationer, eller specs. Denne information kan bruges når du laver tune-ups, reparationer og andre vedligeholdelse til at holde din Poulan motorsav kører på Topydelse.

Motorsystem

Poulan 14-tommer motorsav har en to-takts gas-drevne motor. Denne enkelt-stemplet motor bruger en upstroke at trække brændstof og Opret kompression, efterfulgt af en nedadgående at lufte udstødning og krumtaphuset. Stemplet bevæger sig inde i cylinderen, generere et deplacement på 33 kubikcentimeter. Dette tal angiver niveauet af drejningsmoment, som motoren vil generere under drift.

Tændingssystem

Tændingssystem, opstaldet under forret, begynder med et modul. Inde i th modul en spole, der fungerer meget gerne en kondensator, lagring og affyre den elektriske ladning, der kræves til forbrændingen. Svinghjul spinder rundt krumtapakslen, generering af Magnetisk energi. Når tilstrækkeligt Magnetisk energi er nået, spolen er udløst og fyrer afgiften. Afstanden mellem svinghjul og modulet skal være.025 til.03 inches. Tændrøret antænder brændstof i cylinderen. En Poulan 14-tommer motorsav bruger en mester RCJ7Y tændrør. Denne tændrøret behov en elektrode afstanden---metalspids---.025 inches. For at fjerne stikket skal du en 3/4-inch socket.

Drivsystem

Kæden er drevet af en kobling forsamling, som roterer med krumtapakslen. Når nok ydre pres genereres, kraften, der udvider koblingen fjedre og sko, skubber på tandhjul, som engagerer sig i kæden. Det er derfor din kæde vil kun starte spinning når det når over 3.500 rpm. Drev systemet bruger en 3/8-inch kobling tromle med vedlagte tandhjul. Baren er 14 inches, og pitch af kæden er 3/8 af en tomme.

Brændstofsystem

Poulan 14-tommer motorsav bruger en blanding af færdigblandede benzin og to-takts olie til at fungere. Dette brændstof skal blandes i forholdet 40 til 1, benzin til olie. For hver gallon benzin, vil mix kræve 3,2 væske ounce af to-takts motorolie. Brug kun benzin over 87 oktan, der har mindre end 10 procent tilsætningsstoffer, såsom ethanol eller alkohol. To-takts olie skal være det samme bruges i to-cyklus luftkølede motorer, ikke den olie, der anvendes i to-cyklus påhængsmotorer bådmotorer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com