Specs for en Stihl 015

February 24

Fremstilling træbearbejdning produkter i over 50 år, gør Stihl Motorsave til en række behov fra tunge børste clearing og træ til lette shop arbejde og hobby skæring. Selv om større bar motorsave er akavet og undertiden umuligt at bruge til lettere aktiviteter, Stihl 015 har den størrelse og kraft til at skære selv små stykker hurtigt og præcist.

Produktion

Stihl begyndte fremstilling motorsave i 1926 efter at producere en række succesfulde mekaniske Maskinsave før 1900. Fortsætter med at finpudse og ændre begrebet en motorsav i 1950 var de første genkendelige håndholdt gas versioner af Stihl motorsave anvendelig nemlig hjemtage. Af 1974 havde Stihl en række forskellige modeller på markedet, herunder Stihl 015 motorsav.

Klasse

Denne motorsav er klassificeret som en hobby motorsav, hvilket betyder, mens det er i stand til at skære træ let, større arbejdspladser som træ fældning og alvorlige børste clearing var uden for dets rækkevidde. Denne klasse i stedet fokuseret på lys husarbejde som træbearbejdning, hjem reparationer og små hjem tilføjelser såsom gynger på verandaen eller rækværk.

Brændstof

Ligesom de fleste motorsave opererer Stihl 015 hobbyist motorsav på en blanding af brændstof og to-takts olie. Den rette blanding til denne motorsav er et 50: 1 forhold, hvilket betyder, at brugeren blander 50 dele benzin til 1 del af to-takts olie.

Motor

Motoren bag motorsaven spiller en stor rolle i den magt, det leverer når der skæres. Jo større motoren er, jo mere magt vil den levere. Denne motorsav er ikke beregnet til industriel eller kommerciel brug, og på grund af dette, har en mindre størrelse motor på kun 32 kubikcentimeter.

RPM

Rpm bestemmer, hvor hurtigt og hvor let motorsaven vil skære. Højere hastigheder betyder en hurtigere cut. Stihl 015 motorsav har en maksimal rpm hastighed på 12.500, hvilket er hurtigere end nogle af dens moderne motorsave, men hastigheden kan være større, manglen drejningsmoment, som motoren betyder, at saven har en større chance for jamming på tunge job.

Bar længde

Mens bar på Stihl 015 er udskiftelige, som med mange motorsave, vil den lille motor drive kun et begrænset antal større barer. Den standard bar på Stihl 015 er 12 inches. Denne størrelse tilbyder manøvredygtighed for præcision nedskæringer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com