Specs for Stihl 039

February 13

Stihl 039 mid-range motorsav opererer med et enkelt stempel, to-takts gas-drevne motor. STIHL producerer den 039 motoren for at opfylde visse specifikationer for tændingen, stemplet slagtilfælde og brændstof nøgletal til at maksimere motorens ydeevne. Disse specifikationer hjælpe med at opretholde optimale, fabrikken niveau motorens ydelse over levetiden af saven.

039 motor Specs

De enkelt stempel, til huse inde i cylinderen bore, skaber 64.1 cubic cm forskydning. Stempel boringen er 49 mm og bevæger sig med en streg på 34 mm. Når tomgang, motoren skal være indstillet til 2800 rpm og koblingen automatisk bør engagere sig på 3.500 rpm. Det højeste omdrejningstal uden belastning, 039 kan nå før skaden er 12.500 rpm. Uden den bar og kæde vejer motoren omkring 13 lbs. eller 5,9 kg.

039 tænding Specs

Elektronisk magneto Tændingssystem bruger en elektrisk spole, har til huse inde i et modul, at opbygge, hold og varetage den elektricitet er nødvendig for at antænde brændstof i cylinderen. For at fyre gnisten, skal svinghjul vedligeholde en 0,15 til 0,3 mm Luftspalte mellem modul arme og svinghjul magneter. 039 motorsaven bruger en Bosch WSR 6 F eller NGK BPMR tændrør med en elektrode afstanden på 0,5 mm.

039 brændstof Specs

Den 039 brændstoftank vil holde op til 1,2 pints af brændselsblanding. Brændstof, når du bruger Stihl mærke to-takts motorolie, skal blandes i forholdet 50 til 1 gas til olie. Men når du bruger en anden brand motorolie, mix forholdet bør være mellem 32-1 og 40 til 1. Brændstoffet er trukket ind i en all-position mellemgulvet karburator. Denne stil af karburatoren bruger en integrerende brændstofpumpe, der pulser, sende og levere brændsel med krumtaphusets bevægelser.

039 skæring Specs

Stihl anbefaler anvendelse af en reduceret tilbageslag bar på 039 motorsaven. Baren kan variere i størrelse fra 16 til 20 inches. Stihl anbefaler at bruge en 3/8 tommer pitch kædesav kæde. Denne kæde vil passere over en syv tand drivhjul. Smøring for kæden kommer fra en automatisk stempelmotorer drevet oliepumpe. På undersiden af denne motorsav, vil en manuel olie knop øge eller mindske produktionen af olie, afhængigt af kravene til opskæring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com