Specs på Bonaire fordampningsemissioner kølere

July 31

Specs på Bonaire fordampningsemissioner kølere

Fordampningsemissioner kølere er effektive i varme, tørre klimaer. Disse kølere drage fordel af det faktum, at når vandet fordamper, det køler luften væsentligt uden brug af en air condition.

Funktion

Bonaire produkter fremstilles i Australien, hvor sommertemperaturer er hot, svarende til det varme klima i det sydvestlige USA. Dele af Australien er tørre, sjældent ser regn. Bonaire gør et vindue køligere og bærbare værelse kølere. Vinduet køligere er i stand til at køle en 1.600 m² stor hjem.

Overvejelser

Både vinduet og bærbare kølere er fremstillet af letvægtsmaterialer og bruge træ fiber puder og en fan til at trække luft gennem pad til at fordampe vand. De bærbare kølere har vandtanke, der skal udfyldes, for at den køligere at holde pumpe vand over puder. Køligere behov har en kilde til varme, tørre luft for at kunne arbejde effektivt, som et åbent vindue eller en skærm dør. Vinduet kølere bruge en vand linje fra en spidsende og oprette forbindelse til en float til udfyldes automatisk enheden, når vandet løber tør.

Fordele

Kølere levere kold luft ind i et rum for lille udgift. Motor på en fordampning køler bruger lidt strøm, især i forhold til bærbare eller vindue air conditioners. Da luften kommer fra udendørs, er det frisk og luftfugtighed i rummet stiger, at skabe sundere og komfortable hud i tørre klimaer. Puder i kølere fælde allergener, gavnlig for personer med allergi.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com