Specs på Maytag Epic Z Front Load tørretumbler #MEDZ400TQ

April 5

Maytag Epic z Front Load tørretumbler tilbyder King-Size kapacitet. For forbrugerens bekvemmelighed, det byder på enkle, men brugervenlig konstruktion, et udvalg af cykler og temperaturer, og andre ekstramateriale til at gøre det skille sig ud fra en standard tørretumbler.

Byggeri

Denne særlige Maytag vaskemaskine har en tændte stål tromle og en vendbar dør med et vindue. Døren svinger til side for at give mulighed for indlæsning.

Cykler

Denne episke z Front Load washer har seks cykler og fire temperaturer. Der er et signal til at lade brugeren vide, når cyklen er afsluttet, selv om det kan slås fra, hvis forbrugeren ønsker.

Funktioner

Denne Maytag prale GentleBreeze tørring system, hvilket reducerer tørretiden betydeligt, og den IntelliDry sensor, som overvåger fugt niveauer for at forebygge krympning og overtørring. Indstillingen 90 minutters rynke forebyggelse giver yderligere bekvemmelighed for travle forbrugere.

Grundlæggende

Den måler 36 inches i højden, 27 inches i bredden og 28.65 inches i dybden. Det kræver en enfaset, 240 volt AC kun elektrisk forsyning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com