Spejl hængende instruktionerne

October 15

Spejle i små rum gøre rummet synes mere åben. Spejle over Forfængeligheder og dræn er praktisk. Hængende spejle kan undertiden være vanskeligt. De fleste spejle, især tungere spejle, kommer med ingen rammer til at vedhæfte klip. Hængende en rammeløs spejl kan opnås med brugen af væg klip og spejl skinner.

Installere spejl jernbane

Den bekvemme måde at hænge en rammeløs spejl er med et spejl jernbane, bedre kendt som j-kanal. Denne jernbane ligner et stykke af galvaniseret kanal. Når det er fastgjort til væggen, vil bunden af spejlet sidde i den. Dette fungerer godt for tungere spejle, fordi kanalen vugger vægten jævnt. Mest velassorterede isenkræmmere vil have dette produkt. Også afhente to plast spejl parentes. Disse er normalt klar med et design præget på dem. Da spejlet vil blive hængt hvor der er ingen mur stud, skal du også plast væg ankre.Har en ven hjælpe i omflytning spejlet på væggen. Placer spejlet til den ønskede placering og hold den så plan som muligt. Mens din ven holder spejlet på plads, spore bunden af spejl på væggen med en blyant. Indstille spejlet tilbage på gulvet ud af vejen.Spejl skinner kommer i 4 - og 6-fods længder. Måle bredden af spejlet og skære skinnen på størrelse med en nedstryger. Fil off alle grater, der kan være efterladt. Placer spejl jernbane hvor blyant linje er. Niveau jernbane med en 4-fods niveau. Markere væggen hvor skruerne skal tilsluttes det skinnen. Bore huller i væggen for plast væg ankre og indsætte dem ind i væggen. Vedhæfte jernbane ved skruning i ankre.

Installere spejl parentes

Placere spejlet i skinnen og fladt mod væggen. Placer en spejlet beslaget på plads over det øverste hjørne af spejlet. Markere væggen med en blyant, hvor beslag skruen skal være. Gør det samme på andre øverste hjørne. Tag spejlet ned og sætte det ud af vejen. Bore hul i væggen for skruerne og Indsæt plastik ankre.Indstille spejlet tilbage inde i skinnen, fladt mod væggen. Skru begge de øverste hjørnebeslag i væggen ankre. Rense spejlet af fingeraftryk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com