Spider kontrol med kastanjer

December 11

Spider kontrol med kastanjer

I hjemmet spiller edderkopper en vigtig rolle i at kontrollere populationen af uønskede skadedyr som møl og fluer. Selvom edderkopper kan være nyttigt, mange boligejere kan ikke lide at have dem rundt. Hvis du ønsker at befri dit hjem af edderkopper, men ønsker ikke at bruge giftige kemikalier, prøve at udnytte en naturlig, hjemmelavet spider-kontrol metode. Kastanjer er en glimrende naturlig spider frastødende at slippe af edderkopper i dit hjem uden at sætte dit kæledyr eller børn i risiko for kemisk eksponering.

Kastanjer vs kommercielle insekticider

Kommercielle insekticid sprays indeholder giftige kemikalier, som er meget effektive til at dræbe uønskede insekter, men de kan også skade børn og kæledyr. Mange kommercielle insekticider indeholder nervegifte såsom organophosphater og carbamater, at forgifte nervesystemet af skadedyr som edderkopper, kakerlakker og myrer. Disse stoffer kan skade børn, selv fostre i livmoderen udvikler. Gift-fri insekt metoder som kastanjer kan være lige så effektive til at slippe af med uønskede skadedyr uden risiko for børn og kæledyr. Kastanjer efterlader ingen rester kemikalier på overflader i dit hjem, og de er et naturligt stof.

Kastanjer frastøde edderkopper

Der er mange almindelige fødevarer og husholdningsartikler, der kan bruges som insektbekæmpende. Kastanjer, for eksempel, er almindeligt kendt at være effektiv i repelling edderkopper. Den naturlige olie i kastanjer frastøde edderkopper naturligvis, hvilket gør dem perfekte til brug i hjemmet. Hvis du vil bruge kastanjer som en edderkop afskrækkende, placere de friske nødder nær baseboards grænser op til værelser i dit hjem. Du kan også placere dem på vindueskarme og nær døre at holde edderkopper fra ind i hjemmet i disse steder.

Bruge kastanjer mere effektivt

Før overbrusning kastanjer i hele dit hjem skal du gøre nogle grundlæggende rengøring for at gøre behandlingen så effektiv som muligt. Vakuum din toiletter og kælder og feje ud dit loftsrum og crawlspaces. Dermed vil ikke kun komme af med nogen eksisterende webs, men det vil bidrage til at forhindre, at edderkopper bygge reder i disse områder. Forsegle revner og sprækker til at forhindre spiders ind dit hjem og regelmæssigt spray tagudhæng og afsatser i dit hjem med en slange til at fjerne enhver spider reder. Kombineret med brugen af kastanjer i dit hjem, kan disse metoder være meget effektiv i repelling edderkopper.

Kombinere kastanjer med andre Spider afskrækningsmidler

Hvis du oplever en edderkop angreb, kombinere flere metoder til spider kontrol at øge effekten. I kombination med overbrusning kastanjer i hele dit hjem, kan disse stoffer hjælpe med at befri dit hjem af edderkopper. Tobak er en skarp stof, der som kastanjer, frastøder edderkopper naturligt. Citron og andre citrusfrugter er også naturlige spider afskrækningsmidler. Kombiner din brug af kastanjer med brug af citrus rengøringsmidler til at frastøde edderkopper samtidig holde dit hjem lugte frisk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com