Spider mider & floks

May 1

De oprindelige stjerne-formet floks blomster var en lyse rød, dermed deres navn, der stammer fra det græske ord for flammen. Dette anlæg blev oprindeligt hjemmehørende i Nordamerika, men nu det kan findes i mange dele af verden, herunder Det Forenede Kongerige, i en række størrelser og i en regnbue af farver, herunder hvid, pink og lilla. Selv om disse flerårige haven hæfteklammer, dyrkes som grænser, ground cover og fyldstoffer, er normalt hårdføre kan de blive invaderet af spider mider.

Spider Mite skader

Spider mider er små arachnid skadedyr relateret til edderkopper og er mere tilbøjelige til at angribe floks planter under varme og tørre somre. Spider mider laver små nålestik piercinger i floks blade til at suge saft ud. Efter mider er gjort vil fest bladene tørre ud, dreje gul eller brun og bærende minut grønligt gule pletter fra bidemærker.

Bekræfter Spider Mite angreb

Når du har set den døende blade og bittesmå misfarvninger skal du bekræfte, at du behandler en spider mite angreb snarere end et andet problem. For at bekræfte en mide angreb på din plante, phlox, ryst den angrebne blade over et stykke hvidt papir. Spider mider er meget lille, så kig på snavs, som du har indsamlet og hold øje med flytte pletter.

Spider Mite fjernelse

Når du har bekræftet, at du har at gøre med en spider mite angreb, du bliver nødt til at få dem ud din floks. Brug en vand slange og håndholdte vand sprøjten til blast skadedyr fra planterne. Spray hele planten fra forskellige vinkler at fjerne så mange af mider som muligt. Hvis sprøjtning undlader at fjerne mider, kan du bruge insekticid sæbe eller gartneri olie. Miticides fra et havecenter kan bruges på svær skadedyrsangreb.

Sund floks forhindrer mider

Der er mange typer af floks, herunder kort sorter kaldet moss floks til høje elegante bestande af haven floks. Sund floks af alle sorter er mindre tilbøjelige til at blive påvirket af spider mider end syg nonthriving planter. Til at hjælpe din floks trives plante det i et område, hvor det får masser af sol så vand og befrugte det regelmæssigt. Holde floks hegn og andre strukturer, der vil hindre luftcirkulation, da dette kan øge risikoen for skadedyr og sygdomme, ifølge University of Minnesota forlængelse. Fjerne eller behandle syge planter for at mindske risikoen for spider mider fra at angribe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com