Spider mider på Benved

April 13

Euonymus er en flerårig busk og et medlem af familien Celastraceae. Denne plante er også kendt som vinget Benved, vingede brændende busk og vingede spindletree. Mens euonymus er generelt sundt, er det modtagelige for angreb af spider mider, der kan skade dets sundhed. Tunge spider mite skadedyrsangreb forårsage ofte alvorlige skader på værtsplanter, hvilket ofte resulterer i død af anlægget.

Typer

Euonymus er modtagelige for angreb af Toplettet spider mite, ifølge Ohio State University. Disse små medlemmer af familien spider foranstaltning 1/16 inches i længden og har sorte pletter på deres organer. Toplettet spider mite ganger hurtigt, normalt under den varme del af året. Når køligt vejr ankommer, forsvinder denne skadeorganisme. Toplettet spider mite ofte bor i skvattet områder og flytter til at angribe planter i umiddelbar nærhed. Mange spider mider transporteres af vinden til nye værtsplanter.

Effekter

Euonymus befængt med Toplettet spider mite ofte udvikler symptomer såsom en broget udseende på plante blade, som er et resultat af fodring på undersiden af bladene. Andre symptomer forbundet med spider mite fodring omfatter blad gulfarvning, reducerede vegetabilske vigor og en silkeblød remme over anlægget grene bøde. Euonymus stærkt befængt med spider mider kan dø fra fodring skader og stress.

Kulturelle kontrol

Holde alle ukrudt skære ned i nærheden af din gården eller haven, fordi Toplettet spider mider leve og formere sig i disse områder. Spider mider har nogle naturlige fjender, der lever af dem, at holde dem under kontrol. Lady biller og lacewings er to nyttige insekter, der lever af spider mider. Undgå at anvende insekticider til din Benved, hvis gavnlige insekter er til stede, at undgå at slå dem ihjel. Ved hjælp af en overhead sprinkleranlæg kan banke spider mider fra dine planter eller du kan sprøjte dem med en kraftig strøm af vand fra din haveslange, flere gange om ugen.

Kemisk kontrol

Spider mider er normalt vanskelige at kontrol med kemikalier. Hvis din euonymus lider tunge skader fra spider mite fodring, er miticides tilgængelige på dit lokale Havecenter, der kan medvirke til at reducere skadedyrsangreb. De fleste miticides kræver flere programmer til at dræbe nyklækkede spider mider. Anvende disse produkter fem til syv dage fra hinanden for de bedste resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com