Spider mor blomster

January 14

Krysantemum er en populær fall blomsten, der blomstrer fra slutningen af August til November selv i nordlige haver. Krysantemum kommer i mange former og størrelser og har forskellige typer af kronblade. En af favoritterne er sorten delikat spider.

Beskrivelse

Spider mums har kortere smalle kronblade på indersiden, at kurven op og omkring den centrale disk af blomsten til at skjule det fra visningen. De ydre kronblade er meget lange og smalle og holde ud at gøre blomsten ligner en edderkop.

Farve

Spider mums kommer i mange forskellige farver. Der er bronze, hvid, lavendel og gul spider mums. De kommer også i en usædvanligt grønne farve.

Krav

Spider mums kræver veldrænet, rig jord, der har en høj syre niveau opnås ved tilsætning af kompost til jorden. De kan dyrkes i jorden eller de trives i Potter fyldt med pottemuld. Alle mødre skal mindst fire timer af sollys om dagen. De må også vand regelmæssigt.

Problemer

Lederen af spider mor ofte bliver lidt for tungt for stammen og vil hænge. De skal være satset og bandt for at forhindre dette.

Bruger

Spider mums bruges ofte som afskårne blomster og vil holde sig frisk op til to uger i en vase. Pynt bordet med en edderkop mor centerpiece blandet med andre blomster eller sted Potter af spider mums op den trappe, der fører til verandaen med et par græskar og græskar.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com