Spiderman soveværelset maling ideer

November 3

Spiderman soveværelset maling ideer

Med de lyse farver og web motiv gør Spiderman en stor inspiration for et barns værelse indretning. Du kan få meget kreativ med maling farver og designs til at spille på temaet. Du kan gøre det ser subtile, med et par tjavsede webs på neutrale farver, eller går alle ud til at gøre rummet ligner en side ud af en tegneserie.

Spiderman farver

Brug lige de farver inspireret af Spiderman for en mere subtil og alsidig maling job.Male tre vægge rød, med en blå accent farve væggen. Skiftevis, male tre vægge blå, med en rød som en accent væg.Male din trim, molding, døre og vinduesrammer sort.Pynte yderligere med væg papir grænser, skræl og stok vinyl wall klamrer sig, Spiderman vægtæpper eller af maleri webs eller stor Spiderman øjne på væggen.

Spider's Lair stil

Oprette en baggrund, som Spiderman vil skille sig ud på. Hvis du bruger nogen Spiderman vægtæpper, skræl og stick vinyl wall stickers byder på den store arachnid, selv, eller andre Spiderman dukker og figurer, male væggene blå og rød vil kun tjene til at camouflere ham.Male dine vægge en grundfarve hvid, lys grå, eller splint. Spideys kulør vil matche godt med disse farver og skiller sig ud mod dem.Tilføje yderligere web accenter for at gøre rummet ligne Spiderman's lair. Brug sort maling og en fin spids børste hånd-Paint et par spindelvæv på væggen. Hvis du ikke kan male spider webs, raid en Halloween butik for skræl og stick wall spiderwebs eller andre sorte web hængninger.

Byen Scene

Lave en hætteklædt byen scene inspireret af Spiderman tegneserier, hvor han svingende fra bygning til bygning på twilight.Beslutte den ønskede kant af bygninger skal højde. Brug en kridtstreg til at oprette en lige, vandret streg rundt i hele lokalet.Male en solnedgang scene over linjen. Male en bred strimmel af dybe, blå eller indigo fra loftet til omkring to tredjedele af vejen ned til linjen. Male en stribe af dyb orange på de resterende tredje. Blend malinger, mens de stadig er vådt af aflæse en tør pensel frem og tilbage på det sted, hvor de to farver mødes. Fortsætte blanding af to farver, indtil du er tilfreds med udseendet. Gøre det muligt malingen til at tørre.Tegne en byens skyline på et stykke pap. Skære det ud. Brug den øverste halvdel af pap og hold det på væggen over den orange del af sunset starter i den ene ende af rummet. Brug en plan for at være sikker på det kommer lige over. Spore skyline på væggen. Flyt pappet over og holde sporing skyline, indtil du har gået rundt i hele rummet, gentager stofprøve.Male bunden halvdelen af væg meget mørkeblå, udfylde billederne af bygningerne. Lad det tørre.Bruge lyse gul maling og en kvadratisk skabelon til at udfylde nogle vinduet figurer på bygningerne. Hvis du har lyst, kan du bruge glow-in-the-dark maling, så når lyset går om natten, byen windows vil glød.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com