Spild elektriske varmeovne energi?

July 21

Spild elektriske varmeovne energi?

Elektriske varmeovne kan spilde energi når anvendes forkert, eller hvornår den pågældende værelse allerede nået en temperatur der behøver ikke at øge nogen yderligere. De bedste typer af elektriske varmeovne kan du styre temperaturen i området opvarmes og stoppe automatisk, når de når mål temperaturen. Ved hjælp af en timer kan også hjælpe dig med at spare energi.

Varmeovne uden termostater

Mest high-end og endda nogle low-end elektriske varmeovne indarbejde en termostat, der tillader dig at justere temperaturen, de bør rejse et rumluft. Hvis du indstiller termostaten til en bestemt temperatur, stopper ovnen når den opdager, at rummets luft har nået denne temperatur, så du sparer energi. Hvis du ikke har et termostatisk varmeapparat, fortsætter det med at varme et rum, selv når det har nået en behagelig temperatur.

Undermålere varmeapparater

Hvis du får en vandvarmer, der ikke dækker korrekt volumen på dit værelse, fortsætter det med at kæmpe for at kompensere for varmetab fra ydersiden af dit hus. Dette forårsager sig hen til opstille om mere tid end det burde og indtager store mængder af elektricitet i processen, at slukke for kun et par minutter, hvis det slukker overhovedet. Din vandvarmer skal have tilstrækkelig størrelse mulighed for rummet, hvor du ønsker at sætte det. Få et varmeapparat, der viser sin dækning i kubikfod, ikke kvadratfod.

Dårlig placering

Hvis du placerer en radiator i nærheden af en ydermur, kunne det arbejde hårdere forsøger at varme op på væggen i stedet for at varme op plads i sin helhed. Luften kommer ud af ovnen vil miste de fleste af dens varme rammer ydermur og du kan ikke føle nogen varme i lang tid. Find ovne på en måde, som den luft, der kommer ud af dem går så tæt på midten af rummet som muligt, peger på en indervæg.

Brug infrarød

Hvis du gerne vil øge din energibesparelser, prøve at bruge et infrarødt varmelegeme, der peger i en retning, hvor de fleste beboere bo i et værelse. For at have den mest dækning, købe en strålende panel, der monteres på dit loft. Infrarøde varmeapparater varme genstande foran dem i stedet for luft, effektivt at omdanne rummet til en radiator.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com