Spirende frø i krukke til børn

March 2

Spirende frø i krukke til børn

Piquing et barns interesse i at dyrke planter kan være så simpelt som et par frø og en krukke. Denne voksende projektet indebærer en ligetil proces tilføjer varme, lys og fugt til en frø i et stykke køkkenrulle vækstmedium. Unge gartnere Se frø udvikler sig fra simple frø til lille spire til en kimplante med løvblade. Store frø som bønner, majs, ærter og græskar og mindre, fast-spirende frø som Lucerne og grønne fungerer godt i krukker. Både unge og ældre børn kan deltage i dette projekt, selv om små børn måske har brug for ekstra hjælp fra en voksen.

Instruktioner

•Træk ud fem til 10 papirhåndklæder, form dem til en rulle og sætte det færdige roll inde i dit glas. Hvis roll ikke passer i krukken, tilføje eller fjerne papirhåndklæder som nødvendigt.

•Sæt et frø i krukken mellem den køkkenrulle roll og den side af krukken, så det er presset mod krukkens side og synlige, når du ser ind i krukken.

•Tilføj 1 tommer vand til krukke til at fugte et stykke køkkenrulle og frø. Papir håndklæde holder fugt mod frø, at holde det fugtig for spiring.

•Sæt krukke i en varm, godt oplyst område men ud af direkte sollys.

•Tilføj 1 tommer vand til krukke som et stykke køkkenrulle begynder at tørre. Holde den køkkenrulle roll fugtig på alle tidspunkter, men aldrig klæg eller alt for våd.

•Overførsel sætteplante til en større container fuld af jord når det har udviklet en rodsystem og har sin første sæt af blade.

Tips & advarsler

  • En alternativ metode til spirende frø i en krukke er at tilføje flere frø til en krukke derefter dække toppen af krukken med et stykke nylon eller gaze. Tilsæt vand nok til at dæmpe frø, igen ikke gør dem klæg eller alt for fugtig. Anbring krukken i mørkt skab indtil frøene spire og derefter flytte dem ind i en solrig vindue til grønne spirer. Transplantation i større beholdere, når frøene har rødder og begynder at spire blade.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com