Spiring af Buffalo græsfrø

November 12

Spiring af Buffalo græsfrø

En indfødt staude, buffalo græs (Buchloe dactyloides) engang voksede vilde over Great Plains of North America fra Montana til Mexico og blev den fremherskende fødekilde for den amerikanske bison. Varme sæson græs spreder sig hurtigt fra sit rodsystem og frø spredning.

Identificering af frø

Buffalo græsfrø er indkapslet i et bur, som er et hårdt, beskyttende shell eller belægning. I hvert bur er to eller tre frø. Frøene kræver en periode med kold stratificering at fremme spiring. Køb kun frø der har været dyppet i en særlig 0,5% opløsning af kaliumnitrat og som har gennemgået en periode med kold stratificering for spiring.

Advarsel

Så lidt som 10 procent af frø, der ikke har været ordentligt konditioneret vil spire, ifølge University of Texas i Austins hjemmeside, mens så meget som 70 procent af ordentligt behandlet vil frø spire. Behandlede frø er normalt farves lilla, blå eller grøn inden salg.

Plantning krav

For at forvirre græsfrø til at spire, skal jorden temperaturstigning til 70 til 80 grader Fahrenheit. Dække frøene med 1/2 tomme af jord. Holde frøene fugtige, men ikke alt for våd til at sikre spiring. En ideel dagtimerne temperatur er 80 til 95 grader Fahrenheit, med en nighttime temperatur over 68 grader Fahrenheit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com