Spiring af uden kerner vandmelon

January 17

Spiring af uden kerner vandmelon

Uden kerner vandmeloner har frø, men frøene er steril og ikke har den hård belægning af normale vandmelon frø. Melonerne er et resultat af en krydsning mellem seedede diploide vandmeloner og uden kerner triploid sorter. Sorten seedless kræver omhyggelig opmærksomhed under spiring kan spire og vokse ind i sunde transplantationer.

Pottemuld blanding og gryder

Bruge en steril, veldrænet potning mix for at starte uden kerner vandmeloner. Jorden holder for meget fugt og forårsager frø til at rådne før de kan spire. En blanding, der indeholder tørv og vermiculit giver dræning kapaciteter og er lys nok til bud udplantningsplanterne let rod og vokse. Frøene spire ikke samt seedede sorter. Minimere root skaden ved såning af frø i enkelte tørv Potter eller udvides tørv træpiller i stedet for at bruge standard gryder eller bakker.

Såning

Uden kerner vandmelon pakker omfatter to typer af melon frø - seedede og unseeded. Seedede planterne bestøve unseeded sorten, resulterer i seedless meloner ved høst. Sorten uden kerner har større frø end de seedede typer. Soen begge typer af frø, men mark gryder med sorten seedede, så du kan plads dem selv mellemrum mellem unseeded sorten når du plante til haven. Så et frø pr. pot, plantning dem ikke dybere end 1 tommer. Ikke alle frøene spire, men spild ikke frø ved at plante mere end én i en gryde.

Fugt

Alle vandmelon frø kræver fugt til at spire, men undgå over vanding som uden kerner vandmelon er tilbøjelige til at rådne før det spirer. Fugte blandingen grundigt før såning. Dække toppen af gryder løst med en plastikpose eller plastfolie forhindre hurtig vand fordampning, men åbner posen lidt til at give nogle luftcirkulation. Vand i pottemuld mix let hvis begynder at tørre før frøene spire og fjerne plastik som spirer skubbe gennem jorden.

Spiring temperatur

Frø vil spire i kølige temperaturer. Uden kerner sorter kræver en konstant temperatur mellem 80 og 85 grader Fahrenheit at spire med succes. Give bunden varme til sikre jordbunden ikke afkøles under spiring. Placer gryder eller pellets i en flad og sæt fast på toppen en elektrisk spiring mat. Måtten giver bunden varme så jorden forbliver en konstant, varm temperatur. Frøene spire typisk inden for 14 dage når de får den rette temperatur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com