Spiring af Zenith Zoysia

April 4

Zenith zoysia er en hybrid plænegræs. Det er en varme-sæson tørv, der er mere skygge-tolerant end de fleste, og fordi det også er resistente og tørke-tolerante, det kræver lidt vedligeholdelse. Frøene spire under ideelle betingelser, inden for 14-28 dage. Det ideelle tidspunkt at plante Zenith zoysia er når jorden varmes til 70 grader Fahrenheit.

Forberedelsen af grobund

Rydde op i såbed ved at fjerne sten, rødder og andet snavs. Ukrudt konkurrerer med planter til næringsstoffer og fugt. Anvende en pre emergent weed kontrol produkt 90 dage før plantning Zenith zoysia frø. Lige før plantning, dræbe eksisterende ukrudt med glyphosat herbicid, ifølge pakke retninger. Rive de døde ukrudt fra området, være omhyggelig med ikke at sprede frøene over området plantning. Bag dem og smide dem.

Jord

Måle jordens pH og tilsætte kalk for at bringe det til mellem 5,8 til 6,5. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget kalk til at tilføje, er en tommelfingerregel 50 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. For at give udplantningsplanterne en stærk start, skal du tilføje en igangsætter gødning på jorden. Gælder en 5-10-5 analyse gødning på 10 lbs. pr. 1.000 kvadratfod af såbed. Bland både kalk og gødningen i top 12 inches af jord.

Såning af frø

Zenith zoysia frø er små, så sæt frø sprederen til den laveste indstilling. So frø med en hastighed på 2 lbs. pr. 1.000 kvadratfod af såbed. Køre en rake over overfladen let dække frøene med jord. Zoysia kræver lys for at spire så ikke dække frøene for dybt. Bruge en græsplæne rulle til rulle over såbed og vand i en dybde af 6 inches. Brug en fin tåge indstilling på slangen til at undgå vask frøene væk.

Pleje under og efter spiring

Vand såbed flere gange om dagen for at holde overfladen fugtig på alle tidspunkter. Når de fleste af frø er spiret, nedsætte hyppigheden af kunstvanding til en gang om dagen, til at fugte top 3 inches af jord. Selv om gødning er vigtigt, vent indtil udplantningsplanterne har været op til en måned til at tilføje mere gødning. Brug kvælstofgødning, til satsen, der er anført på etiketten, og genanvende det hver to uger for den næste måned. Slå græsset til 2 inches, så snart det har overskredet denne højde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com