Spis-i køkken Design Idéer

December 26

Spis-i køkken Design Idéer

Mens spise i en formel spisestue er ideel til ferier og særlige lejligheder, fungerer en mere afslappet spiseplads normalt bedst på daglig basis. Tilføjer en spiseplads til dit køkken kan tilbyde et ideelt sted for uformelle måltider og snacks. Flere forskellige designmuligheder vil arbejde for en Spis-i køkken, så du bør komme med en plan, der passer til den tilgængelige plads og overordnede udseende af dit køkken.

Traditionelle tabel

For et køkken med et stort åbent rum i midten er en traditionel fritstående tabel setup en relativt billig måde at skabe en Spis-in køkken, fordi du kun behøver at købe et bord og stol sæt. Med en bred vifte af stilarter til rådighed, kan du finde et sæt, der supplerer design ordningen for resten af køkkenet. En fritstående tabel kan også være dækket med en dug, så du kan tilføje farve og mønster til rummet. Hvis du ikke har plads i midten af rummet, kan du også placere et fritstående bord på den ene side af køkkenet. Hvis rummet har vinduer, placere tabellen støder op til dem så det modtager masser af naturligt lys og du kan nyde landskabet udenfor, som du spiser.

Pull-Down tabel

Hvis du har et mindre køkken, kan du stadig tilføje et eat-in område, selvom det kan kræve mere kreativitet. En pull-down tabel er en effektiv mulighed for at maksimere begrænsede plads, der kan være tilgængelige for spiseplads. Fordi det kan være hævet og flyttet ud af den måde, behøver du ikke at bekymre dig om en pull-down tabel forstyrre trafikken i køkkenet. Som et resultat, kan du tilføje en hvor der kan være ledig plads, som bagsiden af en ø. Det er en særdeles effektiv mulighed for en smal spalte køkken, der ellers ville være ude af stand til at rumme en spiseplads.

Hyggelige Banquette

For en varm og hyggelig spiseplads, par Spis-in køkken design slog en banquette setup. En banquette er en tabel, der indeholder indbyggede bænken siddepladser, så det har en restaurant booth føler. Fordi de er specialbygget, er banketter designet til at passe dit køkken og familiens behov præcist. Men de kræver meget plads, så de ikke kan være en holdbar løsning til mindre køkkener. En banquette placeres typisk i en alkove eller bay, så det ikke afbryde køkken trafik. Placere en banquette under et vindue er en god mulighed, fordi der er masser af naturligt lys og attraktive landskab at observere mens man spiser. Banketter er tilgængelig i en bred vifte af stilarter fra rustik og land til moderne og slanke, så bør du finde en indstilling, der passer til dit køkken design.

Afslappet morgenmad Bar

Hvis dine familiemedlemmer altid kører ind og ud af køkkenet til et hurtigt måltid, kan morgenmadsbar tilbyde den bedste casual dining løsning til dit køkken. Et køkken, der er udstyret med en halv væg, åbner til et andet rum er en god kandidat til en morgenmadsbar, fordi du kan blot tilføje en bordplade på halv væggen sammen med noget afføring, hvilket giver dine børn det ideelle sted at spise deres morgen korn. Hvis du allerede har en ø i dit køkken, afsætte én side til spisning og tilføje et par af afføring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com