Spise redskaber anvendes i elisabethanske æra

May 23

Spise redskaber anvendes i elisabethanske æra

Forestil dig dette: Shakespeare sidder til middag, når ind i lommen, tager sit eget bestik og graver i hans Walisisk kanin eller vildsvin. Men manden er en legende, du sige--hvad er med bærehåndtag redskaber? Sandheden er, folk lever under den elizabethanske æra ofte bragt deres eget bestik til måltider, fordi ingen kunne være sikker på der ville være bestik på bordet. Bet du ville ankomme på bordet med redskaber fast i hånden, hvis det var den eneste måde du kunne chow ned, også.

Redskaber til Elizabethan Menu

Elisabethanske æra kan blive døbt kød-ædende æra; der var så mange måder at tilberede kød, som der var appetit til fisk, høns og rødt kød: stegning, stegning, bagning, rygning, kogning og rygning. Åben ild madlavning var så populære, slægt hunde var uddannet til at køre på cirkulære løbebånd at holde spytter roterende.

Billedet var alt i overklasse cirkler. Ifølge Philip Stubbs, en Elizabethan forfatter, menes"Hvis tabellen ikke være dækket fra den ene ende til den anden med delikate kød af enhver slags, og til hver ret en sauce passer til sin form, det, uværdig af navnet på en middag."

Forsooth, var gafler sjældne

Gafler ikke var opfundet og anvendes indtil slutningen af 1300-tallet i Europa. British rejsende Thomas Coryate bragt gafler til Storbritannien fra Italien i 1608, men nogensinde-praktisk briterne erklæret dem "feminin og unødvendige." Du ville have været hårdt pressede til at finde gafler på tabeller under elisabethanske æra, fordi engelske samfund havde endnu til at vedtage disse redskaber, forlader overførsel af lam, oksekød, fårekød, svinekød, bacon, kalvekød, kanin, hare, påfugl, svane, gås, solsorte og pigeon til munden strengt op til knive.

Ode til skeen

Allerede etableret som værdifulde opfang redskaber af 1300-tallet af elisabethanske gange, afspejlede skeer en persons station i livet. Denne køkkenredskaber, lavet af træ eller horn i middelalderen, var i sidste ende erstattes af tin, messing, tin, jern og andre metaller og bruges af masserne mens sølv var den foretrukne metal til smukt designet skeer bruges af royalty og overklassen under elisabethanske æra.

Maaske, den fineste skåret

Knive udviklet sig fra projektil punkter skærpet af hulemænd og var allerede blevet den vigtigste spise værktøj på planet af tid elisabethanske æra oprandt. Alle bar en kniv som et spørgsmål om vane – mænd i skeder knyttet til deres bælter og overklasse kvinder inden for bestik poser. Trods den smalle design og skarpe punkter lærte alle fra en tidlig alder at spyd kød og få det til at munden uden at gøre for meget fysisk skade i processen.

Bag kulisserne

Gafler, knive og skeer fulgte deres egen evolutionære kursus i løbet af elisabethanske æra men væsentlige køkkenredskaber var kreative tilpasninger af metallurgi og træbearbejdning bestik brugt til at tilberede og servere måltider over tid. Versioner af kød gafler, carving knive, potageskeer og kød saks, at du kan genkende i dag hjalp kokke tilberede retter og få dem til tabellen. Morterer og pestles var afgørende for slibning nødder og krydderier som Elizabethan opskrifter var stærkt afhængig af den sidstnævnte til smag krydrede kød.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com