Spiser fugle peber planter?

March 27

Spiser fugle peber planter?

Frugter af peber planter giver en fødekilde for fugle. Mens fugle ikke kan smage peberfrugter, vil rovdyr undgå fugle, der spiser masser af peber. Gartnere kan ikke finde fuglene meget nyttigt, men fuglene spille en vigtig rolle for at sprede frø af indfødte peberfrugter.

Typer

Fugle spiser alle slags peber planter, herunder sweet og varme peberfrugter. Fuglene også spiser frugt fra native peber planter, herunder fugl peber og chiltepin peber, en indfødt i Mexico. Chiltepin peber er den vilde Stamform mange søde og chili sorter findes i dagens haver.

Grund

Capsaicin i chilipebre påvirker ikke fuglene, fordi de ikke er generet af smerterne. Efter at have spist frugt, sprede fuglene frø fra planten i nye områder. Fugl og chiltepin peberfrugter, blandt andre, stole på denne spredning metode som et vigtigt middel til at sprede og reproducere.

Kontrol

Mange gartnere vil fuglene til at holde sig væk fra deres haven peber planter. Særlige netting, der dækker planterne kan arbejde. Fugleskræmsler kan også hjælpe med at skræmme fugle væk, så længe du flytter dem med jævne mellemrum for at narre fuglene til at tro det er en virkelig person.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com