Spiser Grub orme vegetabilske rødder?

September 19

Larver er larver af flere forskellige typer af biller. Larver varierer i farve fra hvid med gule eller brune hoveder til gul med sorte eller brune hoveder. Nogle er fedt og C-formet og andre er tynde og oval. Larver lever af en bred vifte af planter, herunder græs, blomster og forskellige frugter og grøntsager. Vegetabilske transplantationer er de mest modtagelige, samt modne majs, kartoffel, squash, tomat, aubergine, peber og jordbær planter.

Grub skader

Blandt mange andre typer af planter gnaske larver på rødderne af vegetabilske planter. Hærger i disse afgørende plantedele gør anlægget ude af stand til at absorbere tilstrækkeligt vand og næringsstoffer. Resultaterne er vegetabilske planter, der mangler vigor, drej til gul, visner og i nogle tilfælde dø. Områder, der er befængt med larver kan tiltrække andre plante-skadelige dyreliv gerne vaskebjørne, stinkdyr og muldvarpe. Disse væsener grave gennem snavs på udkig efter larver og i processen, opgrave de vegetabilske planter.

Grub livscyklus

Larver har forholdsvis lang livscyklus, at tillade dem, hvis venstre umarkeret, at gøre omfattende skade før morphing i voksne. De kvindelige voksne biller lægger deres æg i jorden, som udklækkes inden for en til to uger. Larverne begynde fodring på de omkringliggende døde haven debris og så gå ned i jorden i dvale om vinteren. Når det varme vejr genoptager, begynder larver, fodring på rødderne af de vegetabilske planter. De fortsætter med at fodre på de vegetabilske planterødder i de næste to til tre år før pupating. I det tredje eller fjerde år, at larver forpupper og blive voksne, der lever af planter antenne dele og lægge æg.

Grub forebyggelse

Grub forebyggelse begynder ved at kontrollere de voksne biller, der lægger æg. Én metode er at sprede en dråbe klud under den vegetabilske vegetabilske og i de tidlige morgentimer, ryste planten fast, men forsigtigt. Indsamle alle de faldne biller i dråbe klud og drukne dem i en sæbevand løsning. Gentag for næste to til tre dage eller indtil ikke flere biller falde på den dråbe klud. Alternativt afskrækker Sprøjtning anlægget med neem olie biller. I efteråret, rydde op i haven debris at forhindre overvintrende voksne og larver. Spejder i jorden i søgen efter grub æg og ødelægge dem.

Grub kontrol

En af de mest effektive måder at slippe af grub skadedyrsangreb er at rekruttere ved hjælp af parasitiske nematoder som Steinernema carpocapse og Heterorhabditis heliothidis. Larver af disse gavnlige organismer Angiv grub vært krop og frigive en tarm bakterie, der lammer og dræber grub indenfor en til to dage. De gå videre til en anden vært og fortsætte processen for op til et år. Kommercielle sprays for grub kontrol er tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com