Spiser kaniner morgenfruer?

July 30

Kaniner spiser næsten alt, hvad der vokser, herunder morgenfrue blomster (Tagetes spp.). Gartneren sige, at selv om kaniner er unenthusiastic om gumlede på visse planter, vil de spise, hvad ikke appellerer til dem, når maden er knappe. Mens morgenfruer ikke er en favorit, lide kaniner ikke dem. Fægtning haver og enkelte planter er en gennemprøvet teknik for at minimere plante skader af kaniner og andre vilde dyr.

Kaniner og morgenfruer

Kaniner dining præferencer varierer regionalt og sæsonmæssigt, ifølge Iowa State University forlængelse, som siger, at kaniner spise på morgenfruer.

Trods deres stikkende lugt afskrække morgenfruer ikke kaniner, gnavere eller hjorte, ifølge Texas A & M University's AgriLife forlængelse. Men de kemiske komponenter, deres rødder udstråler klart havejord af mikroskopiske runde orme kaldet nematoder, der angriber rødderne af andre planter, såsom tomater.

Hvad kaniner spiser

Kaniner er ikke kræsne spisere. De nyder en bred vifte af buske, træer, stauder, årlige blomster, frugter og grøntsager. Men Washington Department af fisk og dyreliv siger at fra foråret til at falde, vilde kaniner spiser græs, kløver, vilde blomster og ukrudt samt gård og have afgrøder. I vinteren spise de knopper, kviste, bark, nåletræ nåle og en grøn plante tilgængelige.

I haver elsker kaniner især bønner, roer og ærter, ifølge University of Illinois forlængelse. De er mindre begejstret for majs, squash, agurker, tomater, peberfrugter og kartofler.

Blomster kanin modvilje

Selv om der er ingen virkelig kanin-proof planter, siger Rutgers University kaniner og vilde gnavere, såsom egern, vil undgå visse planter, hvis andre mere foretrukne valg er tilgængelige. Morgenfruer skabe ikke afskrækkende listen. Blomster, der omfatter Ageratum, bell blomster (Campanula), Impatiens, Glem mig nots (Myosotis scorpioides), pudeforvrængning blomster (Skabiose) og dusty miller (Cineraria). Flerårig blomster, der ikke er kanin favoritter omfatter Almindelig Fingerbøl (Digitalis) og blødende hjerte (Dicentra).

Kontrollerende kanin invasioner

En af de bedste måder at holde kaniner ud af en have er at hegne det. Rutgers University siger, en simpel hønsenet hegn med 1-tommer-dækkende mesh er tilstrækkelig. Det tyder på, synker hegn 3 til 6 inches under jordens overflade. Også holde øje med huller under haven gates, som er, hvordan den berømte Peter kanin sneg ind Mr. McGregor haven.

Blodmel drysses regelmæssigt rundt beplantning er en anden godartet måde at modvirke kaniner uden at skade nogen levende væsener. Det befrugter planterne mens også sender et fare signal til dyreliv, ifølge Rutgers.

Rutgers advarer mod brugen af fælder, fordi kaniner fanget i dem ofte skade sig selv forsøger at komme ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com