Spiser Tømrer bier trykimprægneret træ dæk?

May 24

Spiser Tømrer bier trykimprægneret træ dæk?

Tømrer bier er kendt for at spise træ. Dette vildledende, men som disse bier--ligesom lignende navn carpenter myrer--kun tygge gennem træ for at gøre reder. Mens trykimprægneret træ er konditioneret til at være mindre ønskeligt at insekter og andre skadedyr, det er på ingen måde off grænser.

Skader på træ

Trykimprægneret træ er blevet behandlet med forskellige kemikalier, der er designet til at gøre træ vare længere og være mere modstandsdygtige over for insektangreb. De kan stadig udgør en attraktiv hjem for bier, men. Selv om Tømrer bier vil normalt ser for et stykke træ, der er temmelig blødt, som pine og cedar, har de været kendt for at vælge trykimprægneret træ til at grave deres reder. Skaden kommer i form af lange tunneler tygget gennem skoven. Tømrer bier spiser faktisk træ; Hunnerne blot bruge deres stærke kæber til hule ud huller og tunneler til at lægge deres æg. Tunneller er normalt omkring 1/2-tommer i diameter, og kan udvide mellem 2 og 12 inches.

Livscyklus og Nesting

Tømrer bier er ensomme bier, som betyder, at selv om de tager bopael i et trykimprægneret dæk der ikke er en stor koloni, der udvikler i sommermånederne. Bier vil generelt begynder at tygge deres nesting tunneler i foråret og hele sommeren vil de være set, strømpe tunneler med nektar og pollen til de unge bier, der udklækkes. Kvinder kan være mere aggressive end mænd, som kan forårsage et problem, hvis flere tager bopael.

På grund af længden af de L-formede tunneler, som bierne bygger foretrækker de at bygge rede i tykkere stykker af træ, der er mindst 2 inches tyk. Områder af den pyntede der er mindre end det vil være særdeles uønsket som redepladser.

Bekymringer

En håndfuld af tunneler fra et par Tømrer bier generelt præsentere ikke et problem for den strukturelle integritet af dækket, især da der er kun én bee pr. tunnel, og netværket er ikke så omfattende. Der er mulighed for uinteressante pletter uden for huller, som bierne har tendens til at lindre sig lige før de går ind i deres tunneller.

Nogle af problemerne i forbindelse med bierne kommer ikke fra aktivitet af bierne selv. Spætter og andre fugle kan skade træet, når de forsøger at få på bier og deres larver. Skader på træ--selv trykimprægneret træ--kan udsætte træ elementer samt om, skimmel og svampe, der kan komme ind i tunneler.

Fjernelse

At slippe af med Tømrer bier kan være tidskrævende. En af de mest effektive måder er at fylde i slutningen af hver tunnel med et insekticid udviklet til denne type af bi. Når du er færdig i foråret, vil dette dræbe mange af bier, før de kan lægge deres æg. Anvende insekticidet engang i foråret og igen i sensommeren vil hjælpe med at sikre, at ikke kun er de voksne bier dræbt, men de nyklækkede bier er så godt. Da bier vil overvintre i deres tunneler, vil anvende insekticider i efteråret måneder hjælpe med at forhindre problemer det følgende forår. Dette er ikke en idiotsikker plan, men som nye bier kan begynde bygningen tunneler næsten hvor som helst de finde udsat træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com