Spiser vilde mus Bush Bean planter?

December 1

Spiser vilde mus Bush Bean planter?

Vilde mus vil spise mange af de fødevarer, som mennesker spiser. Feltet mus, hjorte mus, hvid - poter mus og mosegrise, også kendt som eng mus, vil invadere, graver sig ned i og foder i en have. Vilde mus vil spise bush bean planter.

I haven

Flere typer af mus vil spise mange grøntsager og frugt dyrket i hjemmet haven. Mus kan forårsage stor skade på planterne og producere.

Bush bønner

Mus vil grave i jorden og hente bønne frø, der er blevet plantet i foråret. Mus vil også tygge på nye bønne bælg, at de kan nå på anlægget.

Betydning

Mus laver burrows i jorden, gennem hø, og i grønne barkflis. De lever også i områder med tykke vegetation, herunder ukrudt. Mus er ivrig klatrere, der kan skalere stængler af bush bean planter når fouragering i haven om natten.

Forebyggelse/løsning

Dække nyligt seedede bush bean rækker med 1/4-inch mesh indlejret flere inches i jorden. Hvis mus har været til stede, holde området godt luget og dyrket. Beskytte bush bean planter med stakes eller espalier, der holder de modning grøntsager fra rører jorden. En kat eller barn kat vil hjælpe med at forebygge en mus infestation i dit hjem haven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com