Spisestue ideer til en firkantet tæppe og cirkulære tabel

May 8

Spisestue ideer til en firkantet tæppe og cirkulære tabel

Tæpper bringer mere til et værelse end bare farve. De hjælper binde et værelse sammen og bringe bogstavelig og visuel varme til et område. Tæpper fås i forskellige former og størrelser og plejer at spille en del i den større udsmykning ordningen, herunder en visuel forbedring af stykker som borde. En af de mest visuelt interessante måder at indføre et tæppe i udsmykning ordningen er at parre det med et rundt bord.

Blikfang

Ifølge Steven Bradley på webstedet "Van SEO Design" er brugen af cirkler mindre udbredt i design end andre figurer som kvadrater eller rektangler. Når det er tilfældet, tjener de rent faktisk en vigtig funktion i design. En cirkel henleder opmærksomheden på en plads på grund af sin individualitet. Hvad dette betyder for et cirkulært spisebord, der er placeret på en firkantet tæppe er, at tabellen vil skille sig ud. I Boligindretning og design, hvert værelse har brug for et brændpunkt. Denne form for opsætning vil bidrage til at præsentere spisebord som rummets knudepunkt. I lyset af dette, bør i stedet for at vige bort fra round table udstillet firkantet tæppe boligejer søge at finde måder at understrege dette endnu mere opsætning.

Roller

Tæppet selv spiller mange roller i boligindretning. Meget konkret, det bringer varme til en kold, hård træ gulv som tilføjer farve til området. Når du vælger tæppe for cirklen i opsætningen af firkantede, bør vordende dekoratører holde et par ting i tankerne. Hvis du vælger et tæppe, hvis farve står i kontrast til farven på bordet vil gøre tabellen skiller sig ud endnu mere. For eksempel vil en rød eller lys creme-farvet tæppe gøre en mørk sort lak tabel skiller sig ud mere end en sort tæppe ville.

Overvejelser

Tæppet skal beskytte gulvet samt se godt ud. Når de søger en firkantet tæppe til at sætte under et cirkulære tabel, tabellen skal måles for at afgøre, hvor bred den er, og derefter mindst 2 fødder skal føjes til der. Årsagen er er, at når middagsgæster trække deres stole, tæppet bør stadig være under benene på stolen til at forhindre ridser på gulvet. Runde på pladsen opsætninger betyder, at nogle områder af gulvet vil være godt beskyttet, men andre vil være mere risikerer at blive scuffed af stolen, fordi i henhold til formen på bordet, vil nogle af stolene sidder tættere til den eksponerede gulv end andre. Tæppet skal være bred nok til at dække gulvet når stolene er trukket ud.

Standard størrelser

Ifølge Kimberley Seldon på webstedet "Stil på hjem" findes en række forskellige tæppe størrelser, lige fra meget små 2 x 3 - fod størrelser op til 10 x 14-fods størrelse. Når man ser for et tæppe til at passe under den cirkulære spisebord, sikre at tabellen er målt på dens bredeste sted — hvis det er mere ovale end runde — og derefter tilføje endnu et par fødder. Konkret, hvad dette betyder er at rundbordsdialogen ikke bør være mere end 6-fod bredt, således at det ikke hænger over tæppe på 10-fods sider.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com