Splatte texturering teknik

November 19

Sprøjt tekstur, også kendt som appelsinskal eller æg shell tekstur, er en kreativ måde at fikse op dit hjem eller kontor. Det bliver stadig mere populær på grund af dens evne til at dække op mindre mærker og skader gjort til væggene over tid. Små stykker af maling chip ud og væg papir tårer efter tid, men med den sprøjt teknik der er mange farver, der anvendes i tilfældige mønstre, så slitage er helt maskerede. Dette er ikke en vanskelig teknik og kan faktisk være ret sjovt.

Før du begynder

Før du starter denne sjove udsmykning eventyr skal du samle et par ting. Først skal du hente de farver, du vil bruge sammen og det er vigtigt, at de ikke nødvendigvis passer perfekt, men i det mindste ser godt når de er ved siden af hinanden.

De næste ting, der skal du medtage et fast tandbørste eller en 1 1/2-inch pensel og en beholder med rent vand. Du vil også brug for et ekstra stykke papir eller gipsvæg for at øve på, fordi det er noget du gerne vil afprøve første før du gør de rigtige ting.

Start projektet

For praksis, tage din pensel og dyp det i den farve, der udgør det første lag af splatters. Praksis svippede penslen i hurtig korte strøg. Hvis splatters er for store, tynde simpelthen din maling blanding. Hvis du ønsker at tilføje en lille ekstra tekstur til dit arbejde, kan du prøve at rive op nogle papir og stikning det til din praksis bord og se hvad effekterne er under den nyligt swashed maling. Dette skaber en helt ny kvalitet.

Du kan også prøve at gøre dette med fingrene for at få forskellige splatter mønstre. Afprøve forskellige måder at få det design, du ønsker. Også, kan du prøve farver i forskellige lag for at se, som man ser bedst til dig.

At skabe dit mesterværk

Når du har oprettet en idé om, hvad du ønsker at se på dine vægge kan du begynde at male. Hvis du bruger stykker papir til en anden tekstur nu er det tid til at tilføje dem. Ved hjælp af forskellige under glasur farver, en ad gangen i forskellige sekvenser, vil du have en collage af farve lysere op dit hjem.

Husk, at jo mere maling, du har på din pensel, jo større ikoner vil være så hvis du beslutter at afvige fra din mønster et sted og tilføje lidt mere kaos til det færdige projekt, tilføje nogle ekstra maling og begynder at piske det off penslen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com