Split Air condition sammenligning

October 18

Split Air condition sammenligning

Split klimaanlæg ses i mest bolig kølesystemer og udstille et væld af mønstre og komponenter. Hvad er udbredt blandt disse systemer er, at af kondensator og fordamper spoler er separate steder. Men den pris, kølervæske type og effektivitet tilgængelige systemer varierer meget. Split systemer er bedst for boliger og fås som gennem væg designs, centraliseret høj kapacitet og ductless, multi split systemer.

Beskrivelse

Grundlæggende split-luft kølesystemer er sammensat af en udendørs og indendørs sektion og tegner sig for størstedelen af bolig luftkonditioneringsanlæg. Den indendørs coil er fordamperfladen og afkøler luften inde i dit hjem, mens den udendørs coil indeholder en kondensator og frigiver varme luften udenfor. Mindre systemer er ofte installeret på et vindue, væg eller gulv, mens større design kræver omfattende klimaanlæggets i hele hjemmet.

Funktioner

Split systemer tilbyder forskellige funktioner og kapaciteter. Nogle kan være udformet med en lille kølekapacitet til køling et værelse i et hjem. Centraliseret systemer er i stand til at køle en hel hus. Effektiviteten af apparatet er målt i SEER (Seasonal Energy Efficiency bedømmelse) for centrale klimaanlæg og EER (Energy Efficiency bedømmelse) for computerrummet klimaanlæg. Nogle produkter tilbyder alsidige funktioner såsom indendørs ovne, justerbar fan spoler, timere og skærme. De kan variere i pris fra ca $300 til mere end $3.000, afhængigt af deres effektivitet rating, kapacitet og andre funktioner.

Multi Split systemer

Systemer, der har separate bredbånd men indeholder mere end én fordamperfladen kaldes multi split eller mini split systemer. Disse kræver ikke klimaanlæggets og er ideel til at tilføje til eksisterende boliger, fordi de er lettere at installere. De har tendens til at have en mindre profil end regelmæssig split systemer, og de indendørs enheder mount til gulv eller loft.

Central Air

Central air systemer har tendens til at være den mest effektive form for klimaanlægget. Ulempen er at de kræver deres egen 220 volts kredsløb og bruger mere energi end værelse systemer. Air conditioning systemer uden kanalerne er et let alternativ til centrale klimaanlæg og er perfekt til hjem som lejligheder. Disse systemer kræver ikke invasion af kanaler til at installere, men de tillader flere afkøling zoner at eksistere.

Emballerede systemer

I emballeret systemer er kondensator, fordamperfladen og kompressor samlet på ét sted, normalt udenfor eller på taget. Dette design er ofte set i kommercielle bygninger og er mindre udbredt i boliger. Disse systemer inkorporere ofte en indendørs ovnen så et separat varmeapparat ikke behøver installation. Undertiden gør den omfattende kanalsystem inden for emballerede systemer dem mindre effektive på grund af muligheden for blokering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com