Spole slange værktøjer

April 25

Spole slange værktøjer

Coil slanger er en lang, ubrudt længde af metal rør, normalt mellem 1 og 3.25 inches i diameter, spooled på en kæmpe hjul og brugt tungt i olie-og gasudvinding. Som sådan, fremstiller coil slanger industri en bred vifte af værktøjer, nogle mekaniske og andre hydrauliske, som har til formål at støtte i både onshore og offshore drilling operationer. Disse værktøjer er særligt værdifulde i at bistå drillers, der bruger coil slanger at opretholde operationelle brønde eller genoplive dræbt brønde.

Shear Subs

Shear subs tilbyde en nødsituation metode til brydnings coil slanger ved hjælp af en straight pull styrke, hvis slangen får stukket ned i et hul. Dette værktøj er opdelt i forskellige sektioner, herunder en compensator sektion designet til at holde vibrationer i at skade den slanger Forskyd skruerne. Men når shear sub er blevet aktiveret slangen kan ikke være påsættes igen.

Packers

Packers er en fælles coil slanger værktøj bruges specifikt i boring oliekilder. Formålet med packer er at give en forsegling mellem slangen og miljøet udenfor for at sikre, at ingen godt væsker sive fra enten kabinettet eller produktion slangen. Packers giver således både en operationelle formål såvel som en sikkerhed, en.

Coil stik

Både interne og eksterne coil stik tilbyder en temmelig nem måde at forbinde coil slanger med bunden-hullers forsamling. Den eksterne stik har flere følgesedler med dimpling skruer, der bruges til at indstille stikket Mens den interne stik er sikret at spole slange indvendig diameter ved hjælp af flere smilehuller. Interne stik er særligt almindelige på små, ydre diameter boring bunden-hullers forsamlinger.

Pulse generatorer

Pulse generatorer er beregnet til puls den motor samling, som reducerer friktion og forlænger motorens levetid når boring afbøjet og vandrette huller. Disse pulser også øge vægt overførsler, og ved at reducere friktion, øge den samlede dækningsgrad af vandrette brønde i særdeleshed.

Float Subs

Både dobbelt- og enkeltværelser float subs er væsentlige coil slanger værktøjer udviklet til at levere en sti, der forhindrer tilbage flow af væske og/eller gas ind i rørene. Float sub skal monteres over hydrauliske afbryde, men under coil-stik.

Hydraulisk Afbryd

Hydraulisk afbryder tillade en ledning til at frigøre via en drop-ball gennem de snoede slanger. For at betjene afbryde, er en stålkugle pumpet eller faldt i den interne sæde. Når trykket er efterfølgende anvendt sæt skruer er klippet og et stempel skubber for at frigive låsen. Mest afbryder er designet til at modstå forsætligt harmoniske af boring og giver samtidig et middel til at frigive den snoede slanger fra forsamlinger nedenfor.

Slangen ankre

Slangen ankre er flow-aktiverede værktøjer, der giver en fast ankerpunkt inde i slangen for at bistå med udførelsen af andre ned hul værktøjer. Driller kan øge olie eller gas flow på overfladen, producerer et modtryk på anker, som igen aktiverer en slip mekanisme. Når glider er sat mod slangen vægge, kan ankeret modstå store aksial belastning afhængigt af størrelse og anvendelse af værktøjet det bistår.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com