Spørgsmål om Frigidaire ovne og kulilte

February 9

Din Frigidaire gas range er beregnet til komfur madlavning, bagning og bagende, og det er modtagelige for producerer kulilte, hvis forkert anvendt. Kulilte er en lugtfri, farveløs gas, der er produceret af gasapparater når brændstoffet er ude af stand til at brænde helt under brug, og det forårsager dødelig Kulilte forgiftning der resulterer i alvorlig sygdom og kan resultere i dødsfald med kontinuerlig eksponering.

Symptomer

Almindelige symptomer på kulilteforgiftning omfatter hovedpine, træthed, problemer med vejrtrækning og svimmelhed. Symptomer opstår typisk kort tid efter eksponering gassystemet. Kontinuerlig eksponering resulterer i mental forvirring, opkastning og død, hvis ovnen fortsætter med at udlede den dødbringende gas.

Årsag

Forkert luftcirkulation af din Frigidaire ovn forårsager ovnen brænderen gas at opbygge kulilte. Længere perioder af dårlige air flow resultater i carbonmonoxid breder sig i hele dit hjem, og er en brandfare på grund af de fangne varme.

Forebyggelse

Brug ikke din Frigidaire ovn til at opvarme dit hjem, da dette øger risikoen for kulilteforgiftning. Blokerede huller eller vents inde ovnen fælder gas og varme og opbygger den giftige gas. En detektor, kulilte advarer dig til antydninger af carbonmonoxid i luften og kræver øjeblikkelig evakuering, indtil dit hjem er sikkert at indtaste.

Vedligeholdelse

Du kan ubevidst udsætter dig selv for kulilteforgiftning hvis din gas fødeledningen ikke årligt kontrolleres for lækager, træsko eller andre fælles fejl. Årlig inspektion udføres af din gas utility udbyder, som en repræsentant inspicerer linjen og kører flere tests for at sikre dit hjem sikkert får gas.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com