Spørgsmål om Mini Split klimaanlæg

April 2

Spørgsmål om Mini Split klimaanlæg

En mini split aircondition er en unik kølemaskine med to dele. En del installeres uden for hjemmet, mens den anden er monteret på en indvendig væg. Et rør forbinder indvendige og udvendige komponenter, tillader luft at strømme mellem to. Selvom funktionerne enhed ligesom en standard air condition, måske du har spørgsmål om nogle mini split basics.

Magt

Hvis mini opdele systemet ikke tænde efter et strømsvigt, der er et par ting du kan tjekke at rehabilitere enheden. Først, kan du afmonterer netledningen til 10 sekunder og sæt det i igen for at nulstille forbindelsen. Hvis enheden ikke tænder, tryk på knappen "Nulstil" på klimaanlægget netledning, hvis enheden har en. Hvis der ikke gør tricket, breaker måske har været udløst når magt blev genoprettet efter en strømafbrydelse. Den breaker, der styrer mini split systemet ligger hjem med andre breakers inde i boksen breaker. Hvis du kan se at afbryder kontakten er indstillet til midten eller "Off" position, blev breaker udløst. Når du flytter afbryder kontakten til "On" position, skal power flow til enheden gendannes.

Luftstrøm

Ordentlig luftstrømmen afhænger af mange ting, den første er et rent luftfilter. Hvis luftfiltret er utroligt beskidt, er luftstrøm alvorligt begrænset, indtil det er rent. Mini split air filter er placeret bag indvendigt dels front panel og kan rengøres med en støvsuger. For det andet, møbler, såsom sofaer, stole og gardiner, kan forhindre luft fra blæser ud af luft ventilationsaabninger. En klar vej bør være til stede fra forsiden af enheden til rummet.

Frysning

Det er muligt for mini split air condition til at fryse op mindst én gang i løbet af sin levetid. Dette kan ske for en bred vifte af grund, noget så simpelt som udendørstemperaturen bliver for koldt og nogle som kompleks som de fordamper fan lejer kræver glidecreme. Når enheden fryser til, enheden undlader at blæse kold luft og årsagen til fryse bør fastsættes for at beslutte, hvis en tekniker skal hedde eller ej. Som regel vil en ikke-fungerende fordamper fan fryse enheden hver gang, da elementet afkøling løber uden den kolde luft bliver blæst fra enheden.

Køling

En enhed kan udføre overarbejde for at køle en værelse og aldrig opnå den ønskede termostat indstilling, hvis der er utætheder i rummet. For maksimal køling effektivitet, bør alle åbninger i rummet lukkes op. Inspicere værelse for lækager, såsom åbne gulvet ventilationskanaler, åbne vinduer, åbne døre. Sådan problem steder skal være forseglet bedst muligt at forhindre luft lækage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com