Spørgsmål om Pecan træer & orme

February 20

Spørgsmål om Pecan træer & orme

Pecan træer er forholdsvis modstandsdygtige over for skadedyr, men nogle wormlike insektlarver kan forvolde betydelig skade på pekannødder, ifølge North Carolina State University andelsselskab udvidelse Service. Mens andre skadedyr hjemsøge pekannødder, beskadige to den mest økonomiske pecan frugtplantager.

Som er mest ødelæggende?

Pecan weevil eller Curculio caryae, er en større pecan skadedyr, ifølge udvidelse N.C. tilstandstjenesten. En anden større pecan destroyer er pecan nødder casebearer eller Acrobasis nuxvorella, ifølge University of Missouri Extension Service. Andre møl larver, der er normalt bare gener skadedyr kan blive meget destruktiv i sporadiske befolkningen eksplosioner, disse udvidelse service eksperter siger. De omfatter hickory shuckworm, eller Cydia caryana, og møtrikken curculio eller Conotrachelus hicoriae.

Hvordan snudebiller ødelægge?

Larver af pecan weevil fortærer møtrik kød, ødelægge møtrikken. Snudebiller tilbringe vinteren, foråret og det meste af sommeren underground som en larve og end en puppe. Voksne fremstå mellem midten af August og begyndelsen af September: mate og hoved for en pecan træ. De fleste crawl til træ, men omkring 10 procent flyve nogle afstand.

Den voksne weevil spiser et hul i den en modning pecan nødder og lægger et æg. Ægget luger inden for et par dage og grub feeds på møtrikken. Når møtrikken kød er gået, grub tygger sin vej ud af skallen og falder til jorden for at begynde livscyklus på ny.

Denne skadeorganisme er bedst styres af afstøvning træstammer og drenching jorden med insekticid til at dræbe de voksne snudebiller.

Hvad er Casebearers' proces?

Voksen pecan nødder casebearer møl dukke op i nærheden af Memorial Day, mate og lægge æg på de unge pekannødder. Æggene klækkes i omkring en uge og larver bore i nødder og Spis interiøret. Voksne dukke op i omkring to uger og lægge æg til en anden generation, som gentager cyklussen. Den tredje generation af møl opstår omkring Labor Day, men deres larver udvikle ikke sig til møl lige bortrejst. I stedet, de spin kokoner i beskyttede områder af pecan olivenlunde hvor de tilbringer vinteren.

Du kan bruge kemiske eller biologiske kontrolelementer til bekæmpelse af denne skadeorganisme.

Hvad gør gener skadedyr?

Hickory shuckworm gør skade når dens larver spiser tunneller gennem de grønne ydre shucks, der omgiver udvikle pecan nødder, som forsinker møtrik modenhed og hæmmer udvikling af kernen. Dette skadedyr kan også invadere møtrikken og spise kernen.

Møtrik curculio voksne lægger æg i shuck af en umoden møtrik. Ægget luger i fem dage og larver foder til to uger, forårsager nød at aflevere for tidligt. Larverne holder fodring på nedfaldne nødder indtil de modne, bore sig vej ud af møtrikken og Indtast jorden for at forvandle sig til voksne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com