Sports tema soveværelse idéer til drenge

December 23

Sports tema soveværelse idéer til drenge

Om den særlige dreng i din liv har en præference for en bestemt hold eller bare elsker sport i almindelighed, skabe et rum, der er tilpasset netop til ham. Med den store mængde af sports tema dekorationer og tilbehør på markedet i dag, kan du finde næsten alt, hvad du ønsker. Professionelle hold nu gøre møbler, strøelse og tilbehør, der arbejder med din idé til en sports tema soveværelse.

Vægge og gulve

Start med vægge og gulve, som er grundlaget for dit værelse. Hvis du er bekymret for din dreng outgrowing temaet eller har behov at nyistandsætte rummet i fremtiden, vælge neutrale nuancer, der fungerer med dit tilbehør. Plain hvid eller creme vægge giver en neutral baggrund, mens mørkere nuancer ligesom grøn og blå arbejde godt med særlige teams. Tilføje en sports tema kant, der cirkler i rummet og binder vægfarven ind i rum-tema. Tilføje tæpper, herunder generiske tæpper med sports billeder og udstyr på forsiden, eller tilføje tæpper til et bestemt team. Tæpper skjule den neutrale løber men fjernes nemt senere, når du ændrer temaet.

Tilføj det rigtige tilbehør

Den vigtigste del af sports tema soveværelset er tilbehør. Hænge vimpler og sports memorabilia på væggen. Fremhæve den vigtigste brik i hans samling, det være sig en autografer jersey eller en plakat af hans foretrukne afspiller, direkte over sengen. Brug en bogreol i rummet til at vise sin samling memorabilia, herunder billeder, baseballs og andre nips. Investere i et par ældre eller antikke stykker eller finde disse stykker fra Genbrugsbutikker og gøre dem en del af rummets indretning. Gamle fodbolde, puder og andre stykker af udstyr hang ned fra væggene gøre uventede tilbehør til rummet. Tilføje kapper til windows lavet af stof udskrives med sport og sports team billeder.

Gøre sengetøj arbejdet

Ved hjælp af almindeligt strøelse på værelset skaber et rum, der virker med resten af rummet. Mange major league hold nu gøre lagner, pudebetræk, pyntepuder, smide tæpper, dyner og endda bed nederdele, der er indrettet med team logo og farver. Hvis du er på et budget, mix og match et par af de dyrere team elementer med billigere varer. For eksempel bruge en New York Yankees dyne med puder formet som baseballs og baseball bats. Placer en foldet sports tæppe over ende af sengen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com