Spray for blade spisere på træer

September 2

Leaf spise skadedyr skabe ravage på landskabet af hærger blade, forlader træer ser grimme. I ekstreme tilfælde af angreb, kan skadedyr defoliate et træ og få det til at blive stresset og dø. Derudover er mange typer af skadedyr også transportører af virus, hvilket gør en dårlig situation endnu værre. Men før problemet bliver så omfattende, bruge en af forskellige insektbekæmpelsesmidler sprøjtemidler til at løse problemet og holde dit anlæg, sund og frodig.

Loopers, larver og orme

Forskellige typer af loopers, larver og orme spise bladene fra en bred vifte af træer. Mens nogle af disse skadedyr forpupper til gavnlige sommerfugle, bliver andre til møl, at forårsager yderligere ødelæggelse. Dræbe disse skadedyr ved sprøjtning med Bacillus thuringiensis sorten kustaki (BTK). Denne bakterier kontrollerer larve skadedyr som larver, loopers og orme, når den anvendes til anlægget, således at skadedyr indtager det mens fodring. Giftige krystal giftstoffer forårsager pest at blive lammet, så det holder op med at spise, og inden for et par dage, det falder til jorden og dør.

Biller

Flere typer af biller, som Colorado kartoffel Bille, skildpadde beetle, asparges Bille, loppe Bille og mexicansk bean Bille, skeletonize blade. Bruge gartneri olie spray til at kvæle biller, deres æg og eventuelle svampesporer, de kan være bærer. Bruge letvægts gartneri olier, der giver mere grundig dækning over bladets overflade.

Snegle og snegle

Det kan være svært at bestemme skyldige bag på ujævne, uregelmæssige blade skader på dine træer. Hvis du ikke kan se nogen skadedyr i løbet af dagen, men ser sølvskinnende stier på dit træ overflader, er snegle og snegle de mest sandsynlige mistænkte. De fleste sneglen og slug aktivitet forekommer i løbet af foråret og efteråret, når betingelserne er kølig og fugtig. Kommercielle sprays er tilgængelige for sneglen og slug kontrol. Derudover er agn fælder vellykket på dræber snegle og snegle. Fyld lavvandede pander med malt øl, som tiltrækker skadedyr. De klatre i fælder og drukne.

Sawflies

Almindelige sawflies omfatter mere end 700 arter, ud over nåletræ sawflies, hvor der er mere end tre dusin sorter. Forskellige træer som pines, aske, hemlocks og piletræer er modtagelige for blad skader fra sawflies. Bruge insektbekæmpelsesmidler sæber som en direkte kontakt spray. Du kan købe kommercielle insektbekæmpelsesmidler sæber eller gøre en selv ved at udfylde en sprayflaske med rent vand og 1 tsk af mildt opvaskemiddel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com