Spray-On Attic isolering indstillinger

March 25

Spray-On Attic isolering indstillinger

Før efterbehandling dit loft, overveje din isolering behov. Din lokale bekendtgørelse kan kræve minimum isolationsværdier lofter, hvælvede og flad. Derudover kan dit loftsrum struktur begrænse din evne til at kombinere isolering med belysning og elektrisk inventar. Du skal oprette en plan, der omhandler alle de relevante bygning kode og program krav til dit loft. Først derefter kan du gøre dit valg mellem forskellige typer af lukkede og åbne celle spray-on loft isolering.

Introduktion til isolering

Alle isolering er designet til at forhindre termisk varmeledning og konvektion. Alle isolering er givet en R-værdi pr. en tykkelse. Værdier kan variere fra nul til uisoleret metaller eller murværk til opad fem for termisk batts og ekstruderet polystyrenes. Hver type af isolering har design begrænsninger specifikke for producenten installationsvejledninger, standarder og garanti. Derudover har hver type af isolering damp og luft barriere egenskaber, der bør overvejes af designer eller entreprenør planlægger projektet loftsrum.

Introduktion til Spray-On isolering

Spray-on isolering er designet til loft isolering applikationer på grund af sin høje R-værdier og dens evne til at opfylde og fylde uregelmæssigt formet hulrum. Spray-on isolering kommer i en vifte af lav til høj-ekspanderende skum, kan være åben eller lukket celle og er sammensat af flere kemikalier. Spray-on stive polyurethan skum består af en polyol og en isocyanat. Forskellige egenskaber af skum afhænge af de kemiske forhold i blandingen, temperatur, anvendelse og andre faktorer. Skummet reagerer kemisk på plads under programmet genererer varme og udvide til at udfylde alle huller og hjørner.

Lukkede celler Spray-On isolering

Lukket celle isolering er designet til isolering og tagdækning. Tæthed for isolering er 1,5 til 2 pounds per kubikfod til vægge og lofter og 2 til 3 pounds per kubikfod for tagdækning. Lukket celle isolering udvider 30 gange fra dens flydende volumen til fast volumen ved installation program og kan anvendes af en erfaren installatør på en tykkelse på 1/2 tommer per pass eller mere. Lukket celle skum kombinerer egenskaber af damp og fugt barriere, luft og vand barriere, og isolering All-in-one. Lukket celle isolering fastholder en højere R-værdien end åbne celle isolering, fordi den kemiske reaktion danner bobler, der fanges til deres isolerende kvalitet. Lukket celle isolering er vand vandtætte.

Åbne celle Spray-On isolering

Åbne celle spray-on isolering er designet som isolering kun og giver ikke en fugt barriere. Under anvendelsen er vand den blæser agent. Tætheden af åbne celle isolering er lidt mindre end 1/2 pund pr. kubikfod og det udvider over 100 gange fra flydende til fast volumen. Det overskydende, når helbredes, er trimmet flush til udformningen og kasseres. Åbne celle isolering bruger bobler af fanget luft som en isolator i modsætning til de erobrede gas lukket celle isolering. Bemærk, at åbne celle isolering kan blive beskadiget af komprimering efter installation. Åbne celle isolering er ikke vand vandtætte og generelt kræver en fugt dampspærre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com