Spray skum hjem isolering teknikker

January 20

Boliger kan miste varme gennem siderne af Vinduer eller døre, gennem lofter og vægge. Anvende spray skumisolering kan forhindre varme lækager stort set overalt i et hjem, fordi som det anvendes, det udvider for at udfylde pladsen. Som hjemmet udvider og kontrakter med de skiftende årstider, isolering flytter, også. Spray skum er ugiftige og normalt har en levetid garanti.

Tips til generel brug

For dele af hjemmet, der er mere end 200 kvadratfod, kan det være bedre at hyre en professionel til at sprøjte isoleringen, som materialer og værktøjer, du vil bruge til jobbet kan være kostbare. Til at fylde mindre rum, kan du købe tanke af isolering fra entreprenører og isenkræmmere. Gøre en test spray først at se, hvordan store skum vil udvide, som ofte vil være mange gange den oprindelige størrelse. Bruge skum i minimale mængder, selv mens du gør test spray.

Spray jævnt mellem hver af væggen studs og på bagsiden af den udvendige beklædning og andre rum. Sørg for at give tid til at tillade skum til at udvide fuldt ud før du tilføjer mere. Når skummet ekspanderer og sæt, skal du barbere ned de ulige dele med en glat metal kant.

Skum indstillinger

Forskellige typer af spray skum er specielt designet til bestemte formål. For områderne omkring døre og vinduer, hvor hullerne er normalt ganske lille, skal du bruge minimal-ekspansion skum til at forhindre skader på disse områder. For nem oprydning, kan latex-baserede spray skum tørres væk med kun vand. Latex skum kan også absorbere vand, hvilket gør det et godt valg for fugtige områder af dit hjem.

Til områder hvor du har brug for varig materiale, vælge polyurethan-baserede spray skum. Dette materiale er kendt for sin holdbarhed og lang levetid, som er bedre for disse enestående job.

Skum Kits

Hvis du aldrig har arbejdet med spray skum før, kan du finde det svært at finde ud af alle de nødvendige værktøjer til jobbet. Disse værktøjer kan også være dyrt. Et alternativ er at bruge en skum kit. Disse kits kommer i forskellige former for forskellige størrelser arbejdspladser og omfatter sprøjtepistoler, slanger og andet udstyr. Købe et kit kan være billigere end at købe hver del individuelt. Kits omfatter også skummende instruktioner, der kan være nyttige for begyndere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com