Spray til at dræbe mider

October 31

Spray til at dræbe mider

Mider kommer i mange varianter, herunder gnaver, fugl og edderkop. Gnaver og fugl mider bo på deres respekteret skabninger, samt i reder. De er mikroskopiske og kan bide mennesker og andre dyr. Spider mider er små røde insekter, der er synlige for det blotte øje og kan skabe ravage på planter i din have. Hvis de blev efterladt alene, vil natur sandsynligvis tage sig af problemet for dig, som edderkopper, dame bugs og predator mider vil spise spider mider. Hvis du ikke kan vente der længe, der er et par sprøjter du kan bruge til at fjerne mider fra dit hjem og det omkringliggende område.

Cyfluthrin Spray

Ifølge webstedet skadedyr produkter vil spray som indeholder ingrediens cyfluthrin fjerne spider mider. Cyfluthrin er en type af insekticider, som er generelt sikker til brug i restauranter og andre fødevarer håndtering områder. Sammen med spider mider virker cyfluthrin også på boksen ældste bugs, edderkopper, kakerlakker og myrer. Denne type af spray normalt fungerer godt både indendørs og udendørs og kan bruges i prydhaver. Cyfluthrin er også ledige i pulver.

Hjemmelavet Spray

Du behøver ikke altid at bruge kemikalier til at lindre din miljø på mide. Jeg elsker Indien hjemmeside hedder det, at der er et par måder til at løse dine mide angreb problemet uden brug af skrappe insekticider. Tilføj 5 tbsp. flydende skålen vaske til én gallon vand. Hæld blandingen i en sprayflaske og anvende den på områderne i dine omgivelser, hvor mider er til stede. Når sprøjtning haven, Sørg for at anvende denne blanding til begge sider af bladene til at sikre at du får alle mider. Spray kun dræber på kontakt og har ikke nogen resterende effekter. Lige dele afrids alkohol og vand kan også bruges til at dræbe spider mider. Mix løsningen sammen, så hæld det i en sprayflaske. Sprit er giftige for mider og fordamper hurtigt; derfor skulle det gøre meget skade på de plante blade.

Pyrethrin eller Pyrethrum Spray

Hvis du har haft et problem med fugle eller rotter i dit hjem — enten døde eller levende — du kan også have et problem med fugl eller gnaver mider. Disse mider kan forlade organer af dyr og angribe dit hjem eller udendørs miljø. Gøre min egen skadedyrsbekæmpelse hjemmeside hedder det, at sprays indeholdende pyrethriner eller pyrethrums vil ødelægge enhver mider, det kommer i kontakt med, samt tilføje en smule af resterende beskyttelse, så godt. Dog skal du også fjerne kilden til problemet ved fældefangst og fjerne enhver dyr i eller omkring dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com