Spray til at dræbe Tømrer bier

May 7

Sprøjtning er en af flere metoder til at dræbe Tømrer bier. De aktive indholdsstoffer og deres koncentrationer skal du finde ud af, hvor effektive de er. Nogle sprays er mere effektive i visse situationer. Sprays, der eksisterer i et område er mere effektive for indeholdende eksisterende skadedyrsangreb, mens sprays, der dræber hurtigt er bedre til at håndtere bierne ud i åbne. Den mest effektive metode til at fjerne Tømrer bier er at dræbe dem på deres nesting site.

Carbyl

Carbyl er en af de primære ingredienser i Sevin støv. Denne pesticid kommer i pulverform, men kan være blandet med vand til sprøjtning. Hvis du vil fjerne Tømrer bee angreb fra træ strukturer, spray liberale mængder af pesticider i biens nesting huller og derefter forsegle med kit eller en cork.

Bifenthrin

Bifenthrin er den primære ingrediens i bee sprays såsom Spectracide. Denne spray er mest effektiv, når sprøjtes ind i biens redepladser før forsegling dem. Bee redepladser kan forseglet med materiale, der ikke er lavet af træ.

Cyfluthrin

Cyfluthrin er den primære ingrediens i brandet Bayer avanceret bee mordere. Denne spray er mest effektive mod Tømrer bien reder. Efter sprøjtning nesting hullerne med cyfluthrin, forsegle huller med caulk, træ Kit eller stål uld.

Deltamethrin

Deltamethrin er en ingrediens i Spectracide, som kommer i både spraybare og støv former. Deltamethrin bruges til at dræbe Tømrer bier i reden. Efter sprøjtning det i biens reder, forsegle dem med caulk, kit eller stål uld.

Advarsel

Brug kun insektbekæmpelsesmidler sprays efter deres mærkning og med behørig forsigtighed. Insektbekæmpelsesmidler sprays er giftige, så undgå kontakt med dem når muligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com