Spray til brug for at slippe af termitter

April 17

Spray til brug for at slippe af termitter

Der er mange forskellige produkter til rådighed for termite kontrol, hver med deres egne særlige fordele. Det er vigtigt at vælge det rigtige produkt for job at kunne fjerne skadedyr. Sprays er fremragende til øjeblikkelig udryddelse af termitter, som meget giftige kemikalier er rettet direkte mod insekter af brugeren.

Termidor

Termidor er en spray, der er fleksibel i sin anvendelse. Det kan anvendes før enhver skadedyrsangreb forekomme for at afskrække termitter, eller det kan anvendes som direkte svar på en termite problem. Termidor vil kombinere to forskellige måder at udrydde insekterne, hvilket gør det en yderst effektiv insekticid. Forurene dem på kontakt, vil termitter gå at inficere andre termitter fra deres koloni. Som de ikke kan se, lugte eller smage produktet, vil de indtage det og dø.

Knæk og sprække 1

Knæk & sprække 1 er en nem at bruge aerosol, der giver hurtig knockdown og langvarig resterende beskyttelse mod termitter. Det er ideelt for direkte kontakt drab og spot behandlinger. Dette produkt kan anvendes til revner hvor termitter er at få adgang til dit hjem. Dødbringende ingrediens cyfluthrin er yderst giftige for termitter og oher skadedyr.

CY-Kick

Denne aerosol-spray er en resterende insekticid, som dræber skadedyr øjeblikkeligt. Det er bedst bruges til revner, sprækker, spot og ugyldige behandlinger. Dette produkt efterlader en film på overfladen du vælger at målrette så det vil holde på aflivning skadedyr i uger. Det har lidt lugt, hvilket gør det til en god insektgiftspray til bolig, mad-håndtering og andre følsomme områder, der kræver indendørs behandling.

Phantom trykkamre aerosoldåser Spray

Phantom trykbaerende Aerosol-Spray er en klar til brug produkt med en formel, der tørrer i krystaller når de påføres områder beboet af termitter. Spray er fremragende til at styre et bredt spektrum af skadedyr, især termitter. Formuleringen af tørring i krystaller vil efterlade nogen synlige rester. Spray er fantastisk til brug i både mad - og ikke-fødevarer-håndtering faciliteter. Giftige ingrediens chlorfenapyr indtages i termite, forgiftning det og i sidste ende dræbe den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com