Springtime Lawn Care

October 5

Springtime Lawn Care

Ordentlig plænepleje og vedligeholdelse kræver helårlig årvågenhed. Men i foråret, er der flere gøremål, der skal gøres, såsom stråtag din græsplæne, fylder bare pletter og kontrollere ukrudt.

Gøre først

Før du begynder at stråtag din græsplæne, Sørg for at fjerne døde blade, små pinde eller andet restmateriale, der har akkumuleret i løbet af vinteren.

Stråtag

Stråtag indebærer rive græsplænen med en haven rake til at fjerne det døde græs og lufte jorden. Rive hele græsplænen grundigt i det tidlige forår til at sikre ordentlig udluftning.

Bare pletter

Udfyld eventuelle nøgne pletter med græsfrø. Våd frø grundigt, og derefter dække med halm til at holde på fugten, indtil frøene spirer.

Ukrudtsbekæmpelse

Anvende et ukrudtsmiddel på dine græs ifølge producentens anvisninger. Bruge ukrudtsmiddel en anden gang ca. en måned efter den første ansøgning.

Gødskning

Hvis du ønsker at gøde din græsplæne i foråret, gøre det sparsomt, gælder kun omkring en fjerdedel af den anbefalede mængde gødning for plænen. Vent indtil slutningen af foråret eller forsommeren til at befrugte normalt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com