Square Foot Garden ideer

July 10

Square Foot Garden ideer

Først udviklet i 1970 ' erne, er kvadratfod havearbejde en metode til intensiv beplantning der resulterer i store høstudbytter i ekstremt små rum. Læg din have i et gitter af kvadrater, 1 af 1 fod og plante hver firkant med omhyggeligt placeret frø. Hver plante kræver den optimale mængde af jord, vand og sollys, mens ingen af rummet mellem planter er spildt.

Bruge dine ekstra plads

Mens kvadratfod haver er intenst plantet, er der tidspunkter i det år, der ikke meget der foregår i visse pladser i haven. Drage fordel af disse uger at vokse hurtig modning afgrøder før andre planter på pladsen modne. Plante radise frø sammen med gulerødder, omgiver hver tomat sætteplante med fire hovedsalat eller sætte ærter på det samme torv hvor peber senere vil vokse.

Udvide din sæson

Trække ud tidlig modning planter som gået til frø salat og blomstrende broccoli og begynde en anden have i højden af sommeren. Cool-vejr plantefrø og planter i August. De vil vokse gennem hele efteråret vejret indtil vinter frost ankommer. Prøv friske afgrøder af salat, broccoli, kål og ærter samt hurtig modning bush bønner og gulerødder. Bland frisk kompost før vokser denne anden bestand af planter.

Ingen værftet på alle

Hvis du har ingen værftet overhovedet, ligesom lejlighed beboere og lejere, der ikke har tilladelse til at grave på ejendommen, kan du stadig bruge alle kvadratfod havearbejde principper i container havearbejde. Køb plantageejere, der er omkring 1 fod på tværs og bruge hinanden som en firkantet fod i en traditionel baghave. Du kunne tænkes fodre dig selv for sæsonen fra høsten af en halv snes urtepotter på din balkon eller terrasse.

Få børnene involveret

Giv hver af dine børn et kvadrat eller en blok af kvadrater til at passe sig selv. Lad dem vælge forskellige grøntsager til at vokse, hjælpe dem med at placere udplantningsplanterne, rådgive dem om vanding og lugning og tillade dem at høste på egen hånd. Ofte vil mest vegetabilsk-fobiske barn spise en plade fuld af producere, når hun er vokset det selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com