St. Augustine Lawn befrugtning programmer

February 3

En græsplæne befrugtning program er afgørende for at opretholde en tyk, tæt St. Augustine græsplæne. Græsset kan dyrkes på højt eller lavt niveau af frugtbarhed, afhængigt af hvad der ønskes.

Overvejelser

Beslutte, hvor meget tid og penge vil blive investeret i plænen. En lav frugtbarhed græsplæne er mindre arbejde og penge, mens en høj fertilitet projekt skaber en mere velplejede udseende, men tager længere tid og er dyrere.

Retningslinjer

St. Augustine græs reagerer bedst på en gødning, der indeholder en masse af kvælstof. Kvælstof fremmer væksten af løv. Anvend 1/2 til 1 lb. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod. Brug 1/2 lb. Hvis blandingen er vandopløselige og 1 lb. for langsom frigivelse forbindelser. Den frodige vækst vil kæmpe mod sygdomme og insekter.

Tidsramme

Feed St. Augustine plænen to til seks gange mellem forår og falder. Vent, indtil faren for frost er gået i foråret for at begynde. Hver 30-60 dage er en god rettesnor at følge. Befrugte sent i efteråret til at opretholde den grønne farve og fremme hurtig foråret opsving.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com