Stå op brusebad ideer

October 1

Stå op brusebad ideer

Stå op brusere foretrækkes af mange grunde frem for badekar. Brusere bruger mindre vand i gennemsnit end bade og brusekabiner bruger mindre plads i et badeværelse brusere faktisk gøre dig renere end bade fordi vandet og snavs, der kører forbi dig og ned i afløbet. Brusebad stall design kan variere fra overdådige til primitive.

Overbærende kommercielle muligheder

Mange kommercielle bruser designere tage højde for de mest overbærende smag. Nogle brusebad design er en kombination af badeværelse armatur og kunst installation, med forsænket belysning, vandfald slippe fra loftet, lutter glasvægge eller flere brusehoveder. Mens nogle af disse mønstre ikke synes at være fokuseret på vandbesparelse, er de unægtelig smukke. Boligejere kan leje entreprenører til at installere et af disse design, eller for dem med mere tid og energi end penge, lignende design kan være hjem-bygget. Matteret glas, skåret marmor og farvet belysning kan alle give et brusebad en elegant og unik følelse.

Mosaik vægge

For dem med et mindre badeværelse budget, kan kreativitet og skønhed stadig nås. Snarere end fliser din brusekabine i en typisk gitter af kvadratiske fliser, du kan sætte fut i det ved at skabe en farverig mosaik af små fliser, knust keramik og farvet glas. Det er afgørende ikke at bruge noget, der er faretruende skarpe, og til at dække kanten af keramik stykker i injektionsmørtel, du omgive dem med. Mosaik vægge vil gøre dit brusebad en kunstnerisk oplevelse. Materialer til mosaik kan ofte erhverves for lidt penge på værftets salg, velgørenhedsbutikker og auktioner. Kig efter farverige plader og keramik og ofrer dem med en hammer.

Udendørs bruser

Hvis du bor på landet, eller have en privat eller ugeneret gård, er en udendørs bruser en dejlig og afslappende måde at rense dig selv. En udendørs brusebad kan bygges for beskedenhed, eller du kan bare installere en brusehoved i åbne for en fantastisk udsigt, mens du vasker. Udendørs brusere kan nemt integreres med regnvand systemer, og lagring af vandet i en sort tønde i sollys kan du få gratis varmt vand. Plante tykke buske rundt brusebad område og i et par år, med korrekt beskæring, vil du have en levende brusebad stall, og bruserne vil hjælpe til at vande det. Hvis du bor i et område, der fryser om vinteren, skal du sørge for at dræne alle udendørs VVS før koldt vejr hits.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com