Stå op lugning værktøj

July 2

Stå op lugning værktøj

Manuel lugning værktøjer er egnet til brug i økologiske haver som et alternativ til skadelige herbicider. Selv om små håndholdte værktøjer, der kræver knælende ned er bedst i meget trange, kræver store lugning job en lang-håndteres lugning værktøj. Udvidet håndtag tillade brugere at luge mere jord i mindre tid og også reducere stress at knælende eller crouching kan forårsage at ryggen, knæ og andre led.

Stigbøjle Hoe

Stigbøjle hoe får sit navn fra formen af værktøj hoved, som er en afrundet trapez lignende i form til stigbøjler på en sadel. Lederen af stigbøjlen hoe er konstrueret af metal og har en klinge på både for- og bagside overflader af stigbøjlen. Den skarpe blade giver stigbøjlen hovedet at flytte let frem og tilbage under det øverste lag af jord, skære ned ukrudt ved roden struktur for ren afsked. Den lange håndtag på en stigbøjle hoe tillader brugernes hen til blive stående under brug. Værktøjet er placeret på jorden og fejede frem og tilbage ved hjælp af brede penselstrøg, dyrke det øverste lag af jorden og forlader cut ukrudt på sin vej til nem fjernelse.

Tegne Hoe

Draw hoe er en stand-up lugning værktøj designet til brug som både en lugning, og dyrke jorden. Tegne hoes funktion et langt håndtag med en enkelt klinge, der kommer ud i slutningen af håndtag på lidt mindre end 90 grader. Bladene varierer i bredde til at rumme både store arbejdspladser og stramme mellemrum. Draw hoe drives ved at klinge ende mod jorden og trække eller "tegning," klinge tilbage mod brugeren. Gentagne aktion med draw hoe løsner jorden og trækker ukrudt af rodsystemet for nem oprydning.

Kolineære Hoe

Lavet af Elliot Coleman, kolineære hoe funktioner en smalle blade sidder for enden af en lang håndtag. Bladet er tilknyttet håndtaget af en buet bracketing stykke således at den nederste kant af klingen er direkte linje med bagsiden af håndtaget. Kolineære hoe bør holdes i to hænder, så at håndtaget krydser kroppen med den øverste ende i nærheden af en skulder og midten af håndtaget på den modsatte hofte. Bladet af kolineære hoe flyttes på tværs af oversiden af jord i en bevægelse, der svarer til at bruge en kost. Klingen skærer gennem ukrudt med minimal jord forstyrrelser.

Diamond Hoe

Den ekstra lange håndtag af en diamant hakke er designet til at eliminere de foroverbøjet stilling, som andre stand-up lugning redskaber kræver. Diamond hoe har en T-formet hånd greb i den ene ende af håndtaget og en diamant-formet metal blade i anden enden. De skarpe kanter af diamant klinge feje over jordoverfladen, skære ned ukrudt, som det går. Hånd greb holdninger brugerens håndled i en naturlig position til at reducere belastningen og øge kontrollen af værktøjet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com