Stål Garage Kits

September 30

Stål Garage Kits

Stål garage kits, også kendt som præfabrikerede garage kits, kan opfylde alle dine opbevaringsbehov. Stål garage kits kan huse en båd, lastbil eller bil, kan gå hurtigere end traditionelle mursten eller ramme garager og er tilpasselig og overkommelige. De vil holde dine køretøjer og hvad du har brug for gemt ud af regn, sne, varme og kulde. Disse kits er fuldt tilpasselig og designet for en DIY installation, eller de kan installeres af en autoriseret professionel.

Byggestile

Stål garage kits kommer i en række forskellige designs. Mange er designet til at være omfattet af uanset materiale passer til din smag og supplere andre omkringliggende bygninger - herunder stuk, mursten og vinyl. Nogle er lavet til at ligne traditionelle bil garager, mens andre er designet til at ligne staldene.

Tilbehør

Tilpasse garage for at opfylde dine behov med alt fra windows til garageporte til fodgænger døre. Ovenlys er også tilgængelige for tag eller ridgecap (sømmen langs toppen hvor garage tag møder). Nogle garage kit selskaber sælger endda kupler komplet med vejr skovle til at placere på toppen af en stål garage tag udluftningsanordning at give garagen at "barnyard" look.

Foundation krav

Mest stål garage kit bygninger kan være forankret på jorden eller på beton. Hvis det område, hvor du bor har en frost linje, din footings og jorden fastgoerelsesanordninger skal være mindst én fod under uanset denne linje er. Ved montering på jorden, du vil være forpligtet til at grave en post hul ca 10" i diameter og 30" dyb fordelt jævnt afhængigt af antallet af stillinger, der kommer med din kit.

Hvis du vil bygge din stål garage kit over et betonfundament, skal din betonplade være på mindst fire inches bredere og seks inches længere end længden og bredden af din bygning. Denne ekstra dimensionering sikrer at kanten af pladen ikke få brudt eller revnet under installationen.

Konkrete krav

Hvis du vælger at bygge din garage over et betonfundament, skal beton være på mindst fire inches tyk-- og så meget som seks inches tyk hvis du planlægger mod parkering af lastbiler eller store autocampere inde. Sørg for at bruge 2500 psi konkrete minimalt, med fiber mesh forstærkning eller #3 armeringsjern på 24" Centre. Hvis du planlægger at have din garage hold ekstra tunge genstande, kan du overveje at bruge 4000 psi konkrete.

Omkostningsbesparelser og overvejelser

Ud fra en langsigtet økonomisk synspunkt er der fordele og ulemper til stål garage kits, som følger:

Omkostningsbesparelser:Brand rating for det stål, der anvendes i disse kits er meget høj, som kan udmønte sig i nogle besparelser på brandforsikring. Du kan generere yderligere omkostningsbesparelser ved blot at tilføje en simpel to-tre inches af isolering. Dette svarer til 2 1/2 fod af murværk, og vil give dig en meget energi effektive, isoleret bygning.

Økonomiske overvejelserStål er let at bøje og skære. Angår tyveri, er det meget lettere at bryde ind i en stål bygning end andre typer af garager, fordi vægge og lofter af stål er nemt at skære med stål kuttere. Derudover skal du være forsigtig, når enhver bilkørsel inde for at sikre de ikke bang op mod og skade vægge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com