Stald og stjerne indretningsdekor Idéer

March 31

Stald og stjerne indretningsdekor Idéer

Uanset om du udsmykning et barn-vendte-hjem, eller ønsker blot til at dekorere dit hjem i den rustikke, laden stil, er der masser af måder at tilføje land charme til dit hjem. Fra Americana indretning til træ accenter, stearinlys og friske blomster er udsmykning i den pastorale stil enkel, frisk og sjov.

Farvepaletten

Naturlige farver er bedst at bruge når udsmykning i laden stil. Forskellige nuancer af gule, blå, grønne og røde farver er alle gode valg. Du kan male dine vægge hvide eller en nuance af hvid og har lyse accenter, såsom røde bænke eller gule gardiner. Neutrale toner arbejde godt, også - opt for brune, tans og beige.

Vægtæpper

Stald stjerner er populære rustikke dekorationer. De er som regel lavet af en slags metal, traditionelt tin. Du kan finde laden stjerner i stort set enhver farve eller størrelse, eller du kan finde forvitret, rustne udseende stjerner. De kan bruges som indretning i ethvert rum, og fordi de ikke vejer meget, de er nemme at hænge som en lys billedramme.

Americana

Vis din kærlighed til dit land med rød, hvid og blå dekorationer. Du kan også pynte med stjerner og striber designs. Quilts kan bruges på forskellige måder end blot til varme; hænge dem op på væggene, drapere dem over stole eller bruge dem som duge. Hænge en stjerne garland fra bjælker i loftet eller i windows. Flag er også fantastisk til at hænge eller drapere over møbler.

Møbler

For at få en virkelig rustikke udseende, skal møbler vises lidt slidt. Dette betyder ikke, at du skal få traditionelt møbler, der bogstaveligt talt falder fra hinanden, men du kan søge efter ekstra loppetjans sofaer og træborde, der er bevidst designet til at se slidte. Hvis du vælger en lædersofa, har udvælge en der træben. Kurvemøbler er også en god stil til dekoration af land.

Yderligere ideer

Placer friske blomster i vaser i hele dit hjem. Alternative glas kander med traditionelle vaser, og placere mindre blomstre i gamle syltetøjsglas, (der er blevet rengjort, selvfølgelig). Du kan også sætte frisk frugt i store skåle på bordplader.

Overdimensionerede pyntepuder på sofaen kan også tjene som puder, hvis folk ønsker at få comfy på gulvet. Smedejern, messing og træ accenter vil tilføje til den rustikke tema. Kaste ned vævede tæpper i nærheden af sofaer, døre og foran pejse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com