Stald udsmykning idéer

July 26

Uanset om du er udsmykning et faktiske stald renoveret for at være et beboelsesrum eller blot ønsker at oprette en Laden-lignende tema i dit hjem, går den æstetiske du bør sigte efter mange navne. Amerikansk land, folkekunst primitive, sommerhus, rustikke og endda shabby chic stilarter overlapning med laden stil. Det bedste aspekt af denne udsmykning tema er, at det glæder sig over loppemarked fund og familiens arvestykker, gør det selv-projekter og håndlavede varer.

Paletten og materialer

Stald udsmykning typisk centre rundt om naturlig finish og materialer. Ufærdige fritliggende træbjælker, buer, vinduesrammer, porte, døre og bredt plankegulv gulve tilføje en rustik tone. En sten mur med en sten pejs tilføjer drama, men du kan opnå effekten lettere med en sten-finish flise tilbage splash i køkken eller bad eller endda en scatting af floden småsten langs pejs mantel. Forskellige jordfarver fra lys strå til dyb terracotta give stald indretning varme, mens små dukker af gul, rød og kobolt blå give kontrast. Male vægge antik hvid for et skarpere blik eller en varm og blød gul som en beroligende kulisse.

Møbler

Udsmykning i bondehus-stil fungerer bedst, hvis du investerer i solid træ stykker med dristige linjer. Look for rustikke detaljer såsom oxideret metal hardware, chunky håndtag, hamret tin paneler, Træ Snedker, smedejern rulle arbejde og glasurer, der gør overfladen af træet ser knitrede og alderen. Undgå blanke eller behændig overflader til fordel for nødstedte finish. En forvitret grå træ bænk i forstuen eller på verandaen tilføjer en hjemlig touch. I soveværelset ser en jern sengeramme malet cremet hvid perfekt med patchwork quilts eller under en ren og skær baldakin. Outfit din badeværelse med en klo-fod badekar og en vintage medicinkiste.

Tilbehør

Brug stald-inspirerede stykker i din indretning. En metal lavpunktet gør en perfekt plantageejer i en container haven. En trætønde kan tjene som en forstuen tabel. Hænge hestesko og andre metal hardware som vægkunst. Genbruge et Zefyr forklæde som et gardin og hænge det café-stil, ligger halvvejs ned vinduesrammen så du kan kigge ud i toppen af vinduet i din have. I køkkenet, smedejern skillets hang overhead og keramisk porcelæn stacked i åbne hylder tilføjer landstil. Gøre en glemt hjørne skinne af accessorizing det med frodige grønne planter, stearinlys i metal lanterner eller mælk kander og rustne spande fyldt med vilde blomster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com